5 požymiai, kad pinigus dezodorantui leidžiate veltui

Perkant produktus kaip dezodorantas, iš tikrųjų įprasta priprasti prie tam tikro vieno produkto. Per daug negalvojus įsidedame jį į pirkinių krepšelį ir toliau tęsiame apsipirkinėjimą arba keliaujame tiesiai prie kasos. Vis dėlto, labai dažnai ši pamėgta higienos priemonė yra visiškai Jums netinkama.

Kiekvienas dezodorantas, vonios spintelėje atsiradęs iki „Sostų karų“ pasirodymo televizijos ekranuose, turėtų būti išmestas.<br>123rf nuotr.
Kiekvienas dezodorantas, vonios spintelėje atsiradęs iki „Sostų karų“ pasirodymo televizijos ekranuose, turėtų būti išmestas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2016, 9:00 AM, atnaujinta May 22, 2017, 3:45 AM

Dove Men+Care ambasadorius ir dermatologas gydytojas Terrencas Keaney patarė atkreipti dėmesį į žemiau išvardintus 5 pagrindinius bruožus. Jie parodo, ar apsipirkinėdami pasirinkote gerai, ar, vis dėlto, suklydote.

1. Pažastų srityje visuomet matyti prakaito dėmės

Pagrindinė priežastis – Jums greičiausiai netinka naudojamos priemonės tipas. Pasak mediko, norint išvengti gausaus prakaitavimo geriausia yra rinktis stiprų antiperspirantą.

„Vyrams dažnai atrodo, kad dezodorantas ir antiperspirantas reiškia tą patį. Vis dėlto, taip manyti klaidinga. Antiperspirantų sudėtyje yra aliuminio, padedančio blokuoti prakaitą, tuo tarpu dezodorantai aprūpina nemalonaus kvapo neutralizavimu“, – foxnews.com teigė T. Keaney.

2. Jaučiate nemalonų nuo savęs sklindantį kvapą

Kartais antiperspirantų mėgėjai gali pajausti nemalonų nuo savęs sklindantį kvapą, nors ir visai nejaučia prakaitavimo. Tokiu atveju geriau pasinaudoti dezodorantu.

Gydytojo teigimu tai ypač svarbu prieš įvairias gyvenimo situacijas, kuriose maloniai kvepėti yra kone būtina. Viena iš tokių – pasimatymas su patinkančiu asmeniu.

3. Pasinaudojus priemone jaučiate deginimą

„54 proc. vyrų kenčia nuo pažastų odos sudirginimo. Taip yra dėl šios kūno srities anatomijos – didelė kūno raukšlė, kurioje gausu prakaito liaukų ir storų plaukelių yra beveik pasmerkta patirti tam tikras odos problemas“, – komentavo dermatologas.

Patiriant nemalonius pojūčius jis rekomendavo naudotis antiperspirantu, kuris, neleisdamas odai prakaituoti, sumažina ir odos sudirginimo tikimybę.

4. Vos vieną kartą dėvėti drabužiai turi būti išskalbti

Jei rytinio pasitepimo pasirinkta priemone nepakanka, kad išvengtumėte šlapių pažastų ir nemalonaus kvapo, bandykite įsigyti produktą, siūlantį 48 ar daugiau valandų apsaugą. Medikas taip pat pataria įsigyti dvi vienodas priemones ir vieną iš jų palikti darbo vietoje.

Tokiu būdu ją galėsite panaudoti iš karto pajutę poreikį. Be to, sutaupysite skalbimo milteliams išleidžiamą pinigių sumą.

5. Naudojatės senu dezodorantu

Kiekvienas dezodorantas, vonios spintelėje atsiradęs iki „Sostų karų“ pasirodymo televizijos ekranuose, turėtų būti išmestas. Nors jis genda ne taip greitai kaip, pavyzdžiui, veido kremas, šio produkto galiojimas taip pat nėra begalinis.

Pakanka 3 metų, kad produkte esantys kvepalai išsivadėtų, o veikliosios medžiagos prarastų savo efektyvumą.

Išvada: nepagailėkite vos kelių eurų ir įsigykite naują priemonę. Jūsų pažastys Jums padėkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.