Vilnietė gydymui išleido šimtus, o išgelbėjo actas ir kojinės

Vilnietė Gerda du mėnesius kankinosi dėl sauso kosulio. „Nuolat kuteno gerklę, vis kosčiojau. Kadangi darbe turiu daug kalbėti, tai labai erzino.

Vilnietė gydymui išleido šimtus, o išgelbėjo actas ir kojinės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vilnietė gydymui išleido šimtus, o išgelbėjo actas ir kojinės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2016, 11:45 AM, atnaujinta May 13, 2017, 6:01 PM

Antibiotikams ir įvairiems tyrimams išleidau porą šimtų eurų. Tačiau mano problemą išsprendė paprasčiausias liaudiškas receptas, kuriuo su manimi pasidalijo viena pažįstama socialiniame tinkle“, – pasakojo moteris.

Prieš kiek daugiau nei du mėnesius Gerda susirgo – peršalimas paguldė į ligos patalą. Po savaitės pasveikusi ji vis dar kosėjo, kuteno gerklę, tačiau moteris manė, kad tai greitai praeis.

Deja, tai užsitęsė. Kai kosulys nepraėjo, ji ėmėsi ieškoti priežasčių. „Kreipiausi į šeimos gydytoją. Ji paskyrė man antibiotikų. Išgėriau jų kursą, bet nieko. Kosulys nesitraukė.

Tuomet paskirtas ir simptominis gydymas įvairiais purškalais. Tačiau ir nuo to man nepalengvėjo.

Galiausiai mane gydanti medikė nusprendė, kad šits kosulys yra tiesiog dėmesio stokos išraiška ir man stinga meilės. Įsivaizduojate?

Praradau viltį, todėl kreipiausi dėl mokamų tyrimų privačioje klinikoje. Tačiau nė vienas nieko neparodė. Keli šimtai eurų išskrido pavėjui“, – pasakojo vilnietė.

Netekusi vilties susidoroti su paprasčiausiu kosuliu Gerda nutarė kreiptis patarimo socialiniame tinkle. Ir sulaukė. Viena pažįstama pasiūlė į stiklinę karšto vandens įpilti šaukštą acto. Šiame mišinyje sudrėkinti kojines ir karštas apsimauti ant kojų. Tuomet kojas įvynioti į maišelius ir apsimauti vilnones kojines.

Viską reikėjo kartoti tris naktis.

„Labai skeptiškai žiūriu į visas šitas „bobučių pasakas“, tačiau kitos išeities nebeturėjau, nes kosulys tikrai blogino mano gyvenimo kokybę. O jau visi vaistai, arbatos išbandyti. Ir ką jūs manote? Man tikrai padėjo. Tris naktis sąžiningai laikiausi nurodymų ir kosulys faktiškai išnyko.

Nežinau, galbūt tai placebo efektas? Tačiau man tikrai padėjo“, – tikino jauna moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?