Jei laikysitės šių nurodymų, parazitai jūsų organizmą paliks

Parazitinės infekcijos tapo gana dažnos šiuo tarptautinių kelionių bumo metu. Nenuostabu, kad šios infekcijos sukelia įvairių simptomų, tokių kaip nuovargis, vidurių užkietėjimas, viduriavimas, vėmimas, rėmens graužimas, šaltkrėtis, skrandžio skausmas ar apetito praradimas.

Parazitinės infekcijos tapo gana dažnos šiuo tarptautinių kelionių bumo metu.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Parazitinės infekcijos tapo gana dažnos šiuo tarptautinių kelionių bumo metu.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2016, 6:10 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 4:14 PM

Žinoma, per užkrėstą, netinkamos kokybės ar netinkamai laikomą maistą ir vandenį parazitų organizme gali įsiveisti ir neiškišant nosies iš namų.

Draxe.com rekomenduoja profilaktiškai išbandyti natūralias priemones parazitams iš organizmo valyti. Geriau tai daryti iš anksto nei tuomet, kai kyla infekcija.

Vienos iš veiksmingiausių natūralių priemonių parazitų profilaktikai yra raudonėlių aliejus ir greipfrutų sėklų ekstraktas. Jų vartoti reikėtų 500 mg keturis kartus per parą. Taip pat naudingas lietuviams įprastų gvazdikėlių aliejus. Jis vartojamas taip pat kaip ir pirmieji du minėtieji. Arba kasdien savaitę ar dvi galite gerti 4 puodelius gvazdikėlių arbatos.

Taip pat labai svarbi ir jūsų dieta. Siekiant išvalyti parazitus iš organizmo, reikia atsikratyti blogųjų bakterijų. Norėdami tai padaryti, turite laikytis dietos, kurioje nebūtų cukraus ir kuo mažiau grūdinių kultūrų. Tokia mityba yra gana artima Paleo dietai. Vaisių taip pat rekomenduojama vengti. Tokio mitybos plano turėtų būti laikomasi savaitę ar dvi.

Moliūgų sėklos yra maisto produktas numeris vienas, kuris žudo parazitus. Todėl dar vienas patarimas – bent savaitę kasdien suvalgyti po puodelį ar pusę moliūgų sėklų.

Į savo racioną taip pat reikėtų įtraukti tokių produktų kaip česnakai ir svogūnai, kokosų aliejus, probiotikais turtingo maisto – kefyro, rauginti kopūstų ir jogurto.

Tokius organizmo valymus rekomenduojama kartoti kas metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.