Odontologinis gydymas atvykstantiems į Lietuvą trumpam

Kasmet vis daugiau svetur gyvenančių lietuvaičių bent trumpam sugrįžta į Lietuvą gydymo tikslais. Dauguma šį sprendimą priima atsižvelgdami nebe į paslaugų kainą, o į kokybę, kurios gali tikėtis čia, Lietuvoje. Juolab, jei iš toliau atvykstantiems pacientams sudaromos tokios išskirtinės sąlygos, kaip Tarptautiniame implantologijos centre MIR.

MIR klinikoje naudojamiems „MegaGen“ dantų implantams suteikiama viso gyvenimo garantija<br>MIR klinikos nuotr.
MIR klinikoje naudojamiems „MegaGen“ dantų implantams suteikiama viso gyvenimo garantija<br>MIR klinikos nuotr.
MIR klinikos nuotr.
MIR klinikos nuotr.
MIR klinikos nuotr.
MIR klinikos nuotr.
MIR klinikos nuotr.
MIR klinikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-11-18 08:04, atnaujinta 2017-04-17 16:21

Gydymo programa „Pacientams iš užsienio“

Šios gydymo programos privalumus teigiamai įvertino jau daugiau nei 1000 MIR klinikos pacientų, trumpam atvykusių į Lietuvą odontologinio gydymo tikslais. Kaip teigia MIR klinikos burnos chirurgas Soheil Bechara pagrindinis šios programos privalumas – itin trumpas gydymo laikas. Nepriklausomai nuo to, kiek dantų numatysime atkurti (vieną, kelis ar visus), pusės metų laikotarpyje į Lietuvą reikės atvykti tik 2 kartus. O nepriekaištingu estetiniu vaizdu galėsite džiaugtis jau po pirmojo vizito.

Dantų implantacijos eiga

Gydymo planas

Gydytojo ir paciento draugystė prasideda nuo gydymo plano sudarymo. Priešingai nei įprastai, pacientams gyvenantiems užsienyje gydymo planas suformuojamas nuotoliniu būdu, bendraujant elektroniniu paštu bei telefonu. Tereikia užsukti į MIR klinikos svetainę ir užpildyti specialią anketą (www.mirklinika.lt/pacientams-is-uzsienio). Įvertinę joje pateiktą informaciją, sudarome individualų gydymo planą. Jame numatome būtinas procedūras, jų kainas bei vizitų skaičių. Šį planą pasitvirtiname arba, esant poreikiui, pakoreguojame.

Pirmasis atvykimas: 7 – 10 dienų trukmės

Pirmojo atvykimo metu atliekame visas chirurgines procedūras: esant poreikiui, pašaliname nereikalingus dantis, priauginame kaulo, pakeliame sinuso dugną bei įsriegiame reikiamą skaičių implantų. Po savaitės pašaliname siūlus bei pritvirtiname laikinus vainikėlius, kurie kelis mėnesius atrodys ir tarnaus lyg savi dantys.

Tuomet mūsų laukia keli ramybės mėnesiai, per kuriuos įsriegti dantų implantai prigyja.

Antrasis atvykimas: 7 – 14 dienų trukmės

Po 2–5 mėnesių, prigijus įsriegtiems implantams, laikinus vainikėlius pakeičiame tvirtais ir itin natūraliai atrodančiais nuolatiniais dantimis, pagamintais iš cirkonio keramikos. Šio atvykimo metu taip pat atliekame ir terapinį gydymą bei kitas suplanuotos estetines dantų procedūras, tokias kaip plombavimas, protezavimas ar dantų dengimas laminatėmis.

Bijantiems skausmo

Svarbu paminėti tai, kad dantų implantacija nėra skausminga procedūra. Retais atvejais maudimas ar patinimas gali būti juntamas nebent tik po operacijos, kelias dienas. Tačiau jei pacientas bijo ar negeba ilgesnį laiką ramiai išsėdėti vienoje vietoje, dantų implantacija MIR klinikoje gali būti atliekama su intravenine sedacija, prižiūrint patyrusiam anesteziologui. Taikant intraveninę sedaciją, pacientas visos procedūros metu būna atsipalaidavęs, nejunta jokio psichologinio bei fizinio diskomforto. Tad baimė negali būti priežastimi, atitolinančia Jus nuo gražių permainų.

Garantijos

MIR klinikoje naudojamiems „MegaGen“ dantų implantams suteikiama viso gyvenimo garantija. Dantų vainikėliams, tvirtinamiems ant implantų – suteikiama 2 metų garantija. Todėl mes savo pacientams, esant poreikiui, įsipareigojame implantą ar vainikėlį nemokamai, įskaitant ir pakartotinę procedūrą, pakeisti nauju.

MIR klinikos burnos chirurgas Soheil Bechara – vienas iš nedaugelio gydytojų Lietuvoje, galinčių atlikti net ir pačias sudėtingiausias dantų implantacijas. Per 15 praktikos metų įgytomis žiniomis bei sukaupta patirtimi gydytojas Soheil dalijasi tarptautinių konferencijų metu bei mokymuose Lietuvoje.

Tarptautinis implantologijos centras MIR

Adresas: Kalvarijų g. 272A, Vilnius

Mobilus telefonas: +370 611 55512

Telefonas: +370 5 2195971

Elektroninis paštas: info@mirklinika.lt

Tinklalapis: www.mirklinika.lt

Facebook: MIR Tarptautinis Implantologijos Centras

Soheil Bechara

Burnos chirurgas

Licenzijos Nr. OPL- 02800; OPL-02408

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.