Baigėsi tragedija: vyras padarė skaudžią klaidą, įsidėjęs šį daiktą į kišenę

Vyras iš Niujorko patyrė sunkius laipsnio nudegimus po to, kai jo kišenėje sprogo elektroninė cigaretė, pranešė dailymail.co.uk.<br>„123rf“ ir „Youtube“ nuotr.
Vyras iš Niujorko patyrė sunkius laipsnio nudegimus po to, kai jo kišenėje sprogo elektroninė cigaretė, pranešė dailymail.co.uk.<br>„123rf“ ir „Youtube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 6:40 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:12 AM

Vyras iš Niujorko patyrė sunkius laipsnio nudegimus po to, kai jo kišenėje sprogo elektroninė cigaretė, pranešė dailymail.co.uk.

Otis Goodingas, 31, sekmadienį paliko Niujorko Presbiterijonų ligoninę neįgaliojo vežimėlyje. Po įvykio, nutikusio spalio 23 dieną, vyras iš ligoninės išvyko vis dar sutvarstytomis kojomis ir rankomis.

Jis buvo darbo vietoje – parduotuvėje už prekystalio, kai jo turima elektroninė cigaretė sprogo kišenėje. Po nudegimų jam teko iškęsti net odos persodinimo operaciją.

Kol kas O.Goodingui dar per sunku vaikščioti dėl skausmo.

Elektroninė cigaretė, įsigyta už 70 JAV dolerių buvo paimta pareigūnų, tačiau atlikus tyrimą bus grąžinta savininkui.

Siaubingi rankų ir kojų nudegimai labai sužalojo vyrą – kai kur nusilupo visas viršutinis odos sluoksnis.

Nuotraukas galite išvysti čia.

Parduotuvės vaizdo kameros spėjo užfiksuoti lemtingą akimirką, kai Otį ištiko nelaimė. Vyras pradėjo šokinėti, bandydamas užgesinti atvirą liepsną.

Vyras ketina teisiniu keliu išsireikalauti atlyginti patirtą žalą.

Apie odos persodinimą

Paveikus odos paviršių tam tikro laipsnio temperatūrai žūsta visi odos sluoksniai. Odos persodinimas – tai operacinis gydymas, šalinant nekrozės luobą ir uždengiant susidariusią žaizdą vienu ar kitu plastikos metodu.

Savaiminis gilaus nudegimo žaizdos gijimas yra patologinis procesas, lydymas gausiu organizmo baltymų irimu, intoksikacija, pūliavimu, septine būkle. Savaime sugijus giliam nudegimui oda pavirsta grubiu randu, kuris neretai sukelia sąnarių problemų, riboja galūnių judesius, bjauroja kūno išvaizdą.

Operacinė procedūra padeda išvengti arba sušvelnina nepageidaujamas savaiminio žaizdos gijimo pasekmės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.