Apatinio žandikaulio dantų atkūrimas ant 3 implantų!

Pilnas apatinio žandikaulio dantų atkūrimas ant trijų implantų su nuolatiniais dantimis. Tokią dantų atkūrimo operaciją atliko implantuojantis gydytojas Marius Bučinskas.

 Gydymo metodas, kai visi apatinio žandikaulio dantys yra atkuriami tik ant 3 implantų.
 Gydymo metodas, kai visi apatinio žandikaulio dantys yra atkuriami tik ant 3 implantų.
 Gydytojas Marius Bučinskas.
 Gydytojas Marius Bučinskas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2017, 2:28 PM, atnaujinta Nov 7, 2017, 3:50 PM

Džiaugiuosi, kad inovacijos odontologijos srityje sparčiai žengia į priekį, tačiau dar labiau džiaugiuosi, kad galiu jas taikyti praktikoje. Tai reiškia, kad Lietuvoje teikiamos pasaulinio lygio paslaugos. Tokiomis mintimis dalijosi daugiau nei dešimtmetį dantis implantuojantis klinikos „Dantų harmonija“ gydytojas Marius Bučinskas.

Implantuojantis gyd. M.Bučinskas su šia gydymo metodika susipažino Frankfurte: išklausė teorinę dalį ir atliko praktiką. Kursus vedė tarptautinį pripažinimą turintis gydytojas Rubenas Davo (Rubén Davó). Kursuose dalyvavo odontologų iš įvairių pasaulio šalių: Italijos, Lenkijos, Rusijos ir kt. Šis gydymo metodas tarptautiniu mastu odontologams buvo pristatytas 2017 spalio 21 d. Frankfurte ir mažiau nei po savaitės buvo pritaikytas Vilniuje. Ilgametė patirtis, tinkama paciento situacija bei noras taikyti inovatyvų gydymą lėmė tai, kad jau kitą savaitę po kursų vienam iš gyd. M. Bučinsko pacientų buvo pasiūlytas ir pritaikytas šis gydymo metodas.

Implantuojantis gyd. M.Bučinskas pabrėžė, kad šis gydymo metodas yra ilgalaikių tyrimų, analizių ir tobulinimų rezultatas tarptautiniame lygmenyje: JAV, Australija, Europa.

– Gydytojau, papasakokite apie šį gydymo metodą išsamiau.

– Mano nuomone, šis gydymo metodas – tai galimybė daugiau žmonių turėti kokybiškus ir tvirtus dantis už prieinamą kainą.

Iki šiol buvo plačiai taikomas neišimamų dantų atkūrimas ant keturių ir daugiau implantų. Be mažesnio implantų skaičiaus, naujasis gydymo metodas pasižymi ir tuo, kad pacientas nenešioja laikinųjų dantų. Ant implantų tvirtinami nuolatiniai dantys, kurių ilgai laukti nereikia, – jie gali būti pagaminti tą pačią dieną. Čia ypač svarbu tai, kad klinikoje „Dantų harmonija“ turime nuosavą CAD/CAM dantų protezų laboratoriją. Tai taip pat leidžia pagreitinti ir kontroliuoti dantų gaminimo procesą.

Toks gydymo metodas ypač patogus iš kitų miestų ar šalių atvykstantiems pacientams. Nors mūsų klinika įsikūrusi Vilniuje, tačiau pacientų sulaukiame iš įvairių Lietuvos regionų: tiek didmiesčių, tiek ir mažesnių gyvenviečių, taip pat nemažai pacientų atvyksta ir iš užsienio. Manau, taip yra todėl, kad pacientai įvertina greitą ir kokybišką dantų atkūrimą ant implantų ir tai, kad visas jiems reikiamas odontologijos paslaugas gali gauti vienoje vietoje. Tiesa, šis gydymo metodas, kai visi žandikaulio dantys yra atkuriami tik ant trijų implantų, gali būti taikomas tik apatinio žandikaulio dantims atkurti. Prieš tai, žinoma, reikalinga diagnostika. Klinikoje darome ne tik panoraminę dantų nuotrauką, bet ir kompiuterinę tomogramą. Kiekvieno žmogaus atvejis yra inividualus, tad prieš sudarant gydymo planą ir paskiriant gydymo metodą būtina diagnostika ir konsultacija.

– Nuo ko prasideda gydymas?

– Mano nuomone, paciento gydymas turi prasidėti nuo paciento ir gydytojo dialogo. O kad dialogas būtų tikslingas, būtina diagnostika.

                              SVARBU IR NAUDINGA PACIENTUI:

– ilgametė specialistų patirtis. Klinikai „Dantų harmonija“ – 10 metų!

– klinikoje „Dantų harmonija“ dirbama su pasaulyje lyderiaujančiu implantų gamintoju, kuris dantų implantams suteikia viso gyvenimo garantiją;

– klinikoje „Dantų harmonija“ įrengta moderni CAD/CAM dantų protezų laboratorija ir tai taip pat leidžia pagreitinti ir kontroliuoti dantų gaminimo procesą;

– paciento gydymas „nuo... iki...“ vienoje vietoje: nuo diagnostikos iki visos gydymui reikalingos specialistų komandos.

„Dantų harmonija“ vertinantiems dėmesį, laiką ir patirtį.

 

 

Norite sužinoti daugiau? Turite klausimų? Kviečiame į seminarą

Seminaro data: LAPKRIČIO 16 D. 18 VAL.

Seminaro vieta: klinika „Dantų harmonija“ Adresas: Olimpiečių g. 1A-9, LT-09235, Vilnius

Nemokamą seminarą ves ir į Jūsų klausimus atsakys daugiau nei dešimtmetį dantis implantuojantis gydytojas Marius Bučinskas.

Seminaro dalyviams – nemokama konsultacija ir diagnostika kompiuterine tomografija. (Nemokamai padarytos nuotraukos ir gydymo planas lieka klinikoje, kaip klinikos nuosavybė).

Registracija telefonu: + 370 610 11 222

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.