Medikų verdiktas: Alma Adamkienė važiuoti į namus dar negali

Trečiadienį po stipraus kraujotakos sutrikimo prezidento Valdo Adamkaus žmona Alma Adamkienė turėjo būti išrašyta iš ligoninės. Tačiau medikai pranešė ne itin džiugią žinią – ligoninėje jai dar teks pasilikti. Medikų teigimu, A. Adamkienė dar per silpna grįžti į namus.

M.Patašiaus nuotr.
M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2018, 6:59 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:22 PM

Tuo tarpu prezidentas Valdas Adamkus buvo nusiteikęs pozityviai. „Mes pasieksim savo, ji bus gyva, aktyvi“, – LNK žinioms kalbėjo prezidentas.

„Problema ta, kad ji be galo nusilpusi. Geriausia būtų ją sustiprinti, prieš išleidžiant į namus, o mes per tą laiką namuose susitvarkysime, pasiruošim“, – pridūrė jis.

V.Adamkus, šeštadienį pamatęs sunegalavusią žmoną, ją keldamas pats pargriuvo ir susitrenkė nugarą. Paklaustas apie savo savijautą taip pat atsakė su šypseną.

„Skųstis negaliu, truputį trinktelėjau, per vieną dieną šie dalykai neišsivaikšto, bet kaip matote, ant kojų stoviu ir su jumis galiu pasikalbėti“, – LNK žinioms šmaikštavo V.Adamkus.

Šeštadienį A.Adamkienė buvo paguldyta į klinikas dėl trumpalaikių kraujotakos sutrikimų po persirgtos virusinės infekcijos.

Pasak medikų, net persirgtos peršalimo ligos vyresniame amžiuje gali būti labai pavojingos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.