Khloe Kardashian teigė, kad nėštumas pakeitė jos lūpas. Štai ką sako medikai

Moteriai tapus nėščia daug kas pasikeičia, atsiranda nemažai erzinančių dalykų ir nemalonių simptomų, tokių kaip rytinis pykinimas, pilvo pūtimas ir pan. Tačiau kalbant apie 34 metų Khloe Kardashian, nėštumo metu ji labiausiai nekentė savo lūpų.

 Khloe Kardashian nėštumo metu labiausiai nekentė savo lūpų.<br> Soc. tinklo „Instagram“ nuotr.
 Khloe Kardashian nėštumo metu labiausiai nekentė savo lūpų.<br> Soc. tinklo „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2018, 7:16 AM

Pasak ankstesnio naujienų portalo „Inquisitr“ straipsnio, reklaminiame vaizdo įraše apie televizijos laidos „Kardashianų šeima“ 15 sezoną, Khloe skundėsi dėl savo „nėštumo lūpų“.

„Aš laukiausi visą „Kardashianų šeimos“ sezoną. Kai kurios moterys turi „nėštumo lūpas“ ir aš buvau viena iš jų. Mano lūpos atrodė beprotiškai didelės. Patikėkite manimi, aš negalėjau to pakęsti“, – teigė ji.

Daugeliui besilaukiančių moterų šis simptomas nėra girdėtas ar pažįstamas. Tačiau, pasak kai kurių specialistų, „nėštumo lūpos“ yra nepramanytas dalykas ir nors šis reiškinys nėra įprastas, tai gali paveikti kai kurias moteris, pranešama naujienų portale „People“.

Khloe teigimu, jai nėštumo metu atsirado neįprastas lūpų patinimas. Kol daugelis moterų svajoja ir moka pinigus, kad jų lūpos atrodytų putlesnės, Khloe nelabai buvo tuo sužavėta.

Anot moterų sveikatos specialistės, gyd. Sherry A.Ross, besilaukiant vaikelio lūpos gali patinti.

„Tiesa ta, kad didėjant jūsų pilvui, gali padidėti ir lūpų apimtis. Be šio patinimo, stipresnis kraujo tekėjimas prisideda ir prie „švytėjimo“, apie kurį dažnai kalbama“, – paaiškino gydytoja S.A.Ross.

Vis dėlto toms, kurios pergyvena dėl šio simptomo, gydytoja įspėja, kad tai tik trumpalaikis reiškinys. Praėjus 3-6 mėn. po gimdymo patinimas turėtų pranykti.

„Rūpinausi tūkstančiais besilaukiančių moterų ir apie šį požymį nesu nieko girdėjusi. Žinau tik tai, kad normalus yra apatinių lūpų patinimas nėštumo metu dėl sustiprėjusios kraujo cirkuliacijos dubens srityje“, – pabrėžė akušerijos profesorė, gyd. Mary Jane Minkin.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.