Vėžiu sergantis vyras negalėjo patikėti vaizdu, kurį pamatė savo rentgeno nuotraukoje

70 metų Peteris Cavanaghas prieš trejus metus įveikė stemplės vėžį, tačiau liga atsinaujino jo stubure. Senelis, kovojantis su vėžiu, nustėro pamatęs, kad jo nugaros rentgeno nuotraukoje matyti kokerspanielio snukis.

 70 metų Peteris Cavanaghas prieš trejus metus įveikė stemplės vėžį, tačiau liga atsinaujino jo stubure.<br> 123rf nuotr.
 70 metų Peteris Cavanaghas prieš trejus metus įveikė stemplės vėžį, tačiau liga atsinaujino jo stubure.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2018, 6:35 AM, atnaujinta Sep 27, 2018, 7:49 AM

Kai Liverpulio Waltono ligoninėje buvo atliktas rentgenas, jis kartu su 50 metų žmona Tess šalia stuburo smegenų pastebėjo šuns snukį. Jie negalėjo nustoti juoktis.

Jie ginčijosi ir bandė nuspręsti, į kokią šuns veislę šis snukutis buvo panašus ir nutarė, kad jis labiausiai primena spanielį negu biglį.

„Tai buvo viena iš tų siurrealistinių akimirkų. Nuo tada mes juokaujame, kad tai „loja“. Šuns nosis yra būtent toje vietoje, kur vėžys veikia mano kūną“, – naujienų portalui „Daily Mail“ pasakojo Peteris.

Vyriškis, kuris jaunystėje žaidė Evertono futbolo klube, dabar turi būti gydomas nuo vėžio ir toliau.

„Vėžys nėra maloni liga, tačiau turi šypsotis ir kovoti. Aš tikiuosi, kad tai privers ir kitus nusišypsoti, kurie turi kovoti taip pat, kaip ir aš. Tu negali nustoti šypsotis“, – pridūrė 3-jų vaikų tėtis, kuris turi 20 anūkų ir proanūkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.