Moterį šokiravo žinia, kas ją lėtai nuodijo ir sukėlė siaubingas ligas

Moteris nė nenutuokė, kad priežastis, kuri jai nuovargį, plaukų slinkimą, galvos ir sąnarių skausmus bei inkstų infekciją, slypėjo jos pačios bute.

Moteris nė nenutuokė, kad visus metus ji nuodijosi bute buvusiais pelėsiais, dėl kurių organizmas tiesiog „sulūžo“.<br> 123rf nuotr.
Moteris nė nenutuokė, kad visus metus ji nuodijosi bute buvusiais pelėsiais, dėl kurių organizmas tiesiog „sulūžo“.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2019, 8:01 AM

29-erių metų Emma Marshall, gyvenanti Haknyje, Jungtinėje Karalystėje, metus gyveno bute, kurio vonios kambaryje klestėjo „storo sluoksnio juodas pelėsis“.

Jos sveikata pradėjo prastėti nuo 2014-ųjų metų. Tada pasireiškė tokie simptomai kaip smegenų rūkas, galvos skausmai, odos bėrimai ir dar daugiau.

Muzikos pramonėje dirbanti Emma buvo apžiūrėta daugybės gydytojų, tačiau nei vienas nežinojo, kodėl jos kūnas taip nusilpo.

Pastaraisiais metais ji dėl simptomų daug laiko turėjo praleisti lovoje, tad sumokėjo privačiam funkcinės medicinos gydytojui, dirbančiam alternatyvios medicinos srityje.

Jos šlapimo mėginys atskleidė, kad organizme buvo didžiulis mikotoksinų kiekis, kurio atsiradimą sukėlė pelėsiai.

„Kai aš susitikau su funkcinės medicinos gydytoju, mes kalbėjomės apie tai, kokioje aplinkoje aš gyvenu ir dirbu.

Papasakojus, kad prastai jaustis pradėjau 2014 m., kai persikrausčiau į naują butą, tapo aišku, kad mano organizmas buvo nuodijamas supančios aplinkos“, – pasakojo Emma.

Dar prieš 2014 metus ji buvo tikras sveikos gyvensenos pavyzdys. Moteris mėgavosi greitai bėgančiu gyvenimu Londone, bet kiek vėliau ji persikraustė, kad galėtų gyventi arčiau darbo.

„Pasirodžius tokiems simptomams kaip aknė, nuovargis ir skausmai, maniau, kad visa tai atsirado dėl didžiulio streso ir darbo.

Neretai žmonės gyvena apsupti pelėsių nė nenutuokdami, ką jie daro organizmui. Iki šiol net nebuvau girdėjusi apie mikotoksinus“, – sakė Emma.

2015 m. vasario mėn. moteris pradėjo matyti rimtus sveikatos pokyčius.

Ji susirgo inkstų infekcija, dėl kurios jai dviem savaitėms buvo įvestas kateteris, naudojamas šlapimo pūslei tuštinti.

Balandį pargriuvusi ji susilaužė ranką, o ši trauma sukėlė ir siaubingą nervinį skausmą rankoje, petyje bei sprande, dėl ko moteris vos begalėjo pajudėti.

Kiek vėliau, atsiradus stipriam pilvo skausmui, Emma buvo atlikta apendikso šalinimo operacija.

Per kelis mėnesius ji konsultavosi su daugybę gydytojų, tačiau nei vienas nežinojo, kodėl ir į ką jos organizmas taip reaguoja.

„Niekas niekada nekėlė klausimų, kodėl mano kūnas taip „sulūžo“. Mane tiesiog vadino nelaiminga, o kai gydytojai nieko neranda, pradedi galvoti, kad viską išsigalvoji“, – prisiminė Emma.

Ji kovojo su į gripą panašiais požymiais: nervų, sąnarių, raumenų ir galvos skausmu, atminties sutrikimais, smegenų rūku, nemiga, odos bėrimais, pilvo pūtimu, akne, plaukų slinkimu ir veido patinimu.

„Blogiausiomis dienomis aš vos sugebėdavau įsėsti į taksi automobilį ir atvykti į darbą, o grįžusi iš karto griūdavau į lovą. Žmonės manė, kad aš tiesiog dramatiška, todėl save tik dar labiau izoliavau nuo visų“, – tęsė pasakojimą moteris.

2018 metais nebeištvėrusi Emma ėmė domėtis mikotoksinais ir susirado funkcinės medicinos gydytoją. Tačiau tik šiais metais ji sužinojo, kad pavojų sveikatai keliančių toksinų lygis organizme buvo itin aukštas.

„Rezultatai mane tikrai pribloškė. Gydytojas paklausė, kaip aš jaučiuosi ir atsakiau, kad žinau, jog tai skambės dramatiškai, bet jaučiuosi, tarsi mirčiau ir gyvenimas būtų lėtai iš manęs išsiurbtas“, – teigė ji.

Dabar moteris renka pinigus gydymui Meksikoje, kurio metu bus šalinami visi toksinai iš organizmo, nes Anglijos Nacionalinėje sveikatos tarnyboje trūksta suvokimo apie autoimunines ir lėtines ligas, tad tokio gydymo ten nėra.

Parengta pagal „Daily Mail“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.