Su­ži­no­ki­te, ko­kia ap­sau­ga gel­bė­ja vy­rus sut­ri­kus šla­pi­mo pūs­lei

Ar ži­no­jo­te, kad kas ket­vir­tas vy­res­nis nei 40 me­tų vy­ras pa­ti­ria šla­pi­mo ne­lai­ky­mą? Tai pa­si­tai­ko daug daž­niau, nei dau­ge­lis nu­ma­no­me. De­ja, di­de­lė da­lis šių vy­rų ven­gia kreip­tis pa­gal­bos ir net ne­nu­tuo­kia, kad yra spe­cia­liai jiems su­kur­tų itin diskretiškų hi­gie­nos prie­mo­nių, pa­de­dan­čių iš­lik­ti sau­siems ir ak­ty­viems kas­dien.

Disk­re­tiš­ki ir pa­ti­ki­mi šla­pi­mą su­ge­rian­tys įk­lo­tai ir kel­nai­tės vy­rams „TENA Men“.
Disk­re­tiš­ki ir pa­ti­ki­mi šla­pi­mą su­ge­rian­tys įk­lo­tai ir kel­nai­tės vy­rams „TENA Men“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 10:35 AM, atnaujinta Apr 26, 2019, 4:15 PM

Sklan­dų šla­pi­mo sis­te­mos dar­bą ga­li trik­dy­ti dau­ge­lis veiks­nių. Pa­vyz­džiui, at­li­kus pros­ta­tos ope­ra­ci­ją, ga­li lai­ki­nai su­silp­nė­ti šla­pi­mo pūs­lės rau­me­nys. Šla­pi­mo ne­lai­ky­mą ga­li lem­ti ir pros­ta­tos dy­džio po­ky­čiai ar šla­pi­mo ta­kų in­fek­ci­jos. Taip pat įta­kos ga­li tu­rė­ti var­to­ja­mi šla­pi­mą va­ran­tie­ji vais­tai ar­ba tam tik­ros li­gos, pa­vyz­džiui, dia­be­tas, iš­sė­ti­nė skle­ro­zė, Par­kin­so­no li­ga, Alz­hei­me­ris.

Vy­rai, pa­ju­tę ko­kius nors simp­to­mus (pa­vyz­džiui, daž­nas ir stai­gus no­ras šla­pin­tis, trū­ki­nė­jan­ti šla­pi­mo sro­vė, dis­kom­for­tas, skaus­mas ar de­gi­ni­mas šla­pi­nan­tis ar pan.), tu­rė­tų nie­ko ne­lauk­da­mi ap­si­lan­ky­ti pas gy­dy­to­ją. Jis pa­dės nus­ta­ty­ti tiks­lią diag­no­zę ir pas­kirs gy­dy­mą.

Ži­no­ma, stip­rio­sios ly­ties ats­to­vams apie to­kius in­ty­mius da­ly­kus kal­bė­ti sun­ku. Užuot suė­mę sa­ve į ran­kas ir iš es­mės išsp­ren­dę si­tua­ci­ją, vy­rai daž­nai nep­ri­pa­žįs­ta sa­vo būk­lės ir ban­do iš­si­suk­ti sa­vo su­gal­vo­tais spren­di­mo bū­dais. Pa­vyz­džiui, ap­sau­gai nuo šla­pi­mo pra­te­kė­ji­mo nau­do­ja tua­le­ti­nį po­pie­rių ar vien­kar­ti­nes ser­ve­tė­les, ban­do daž­nai keis­ti apa­ti­nius, ne­šio­ja­si at­sar­gi­nę apa­ti­nių po­rą. Ta­čiau to­kiems spren­di­mams ne­pa­dė­jus pra­de­da veng­ti vie­šu­mos ar­ba nuo­lat suk­ti gal­vą, kur­gi yra ar­ti­miau­sias tua­le­tas. Vis dėl­to vis­kas bū­tų daug pap­ras­čiau, jei­gu vy­rai ži­no­tų, kad įk­lo­tai ga­li bū­ti skir­ti ne tik mo­te­rims ar sun­kiems slau­go­miems li­go­niams.

Spren­di­mas, su­kur­tas spe­cia­liai vy­rams

Šian­dien vais­ti­nė­se ga­li­ma įsi­gy­ti šla­pi­mą su­ge­rian­čių prie­mo­nių, ku­rios yra su­kur­tos spe­cia­liai vy­rams. Nus­teb­si­te, kad jos ne tik pui­kiai pri­si­tai­ko prie vy­ro ana­to­mi­jos, bet ir iš­sis­ki­ria itin vy­riš­ku di­zai­nu. Pa­mirš­ki­te gąs­di­nan­čiai di­de­lius sun­kiems li­go­niams nau­do­ja­mus įk­lo­tus. Šiuolaikiški „TENA Men“ vyriški įklotai ir vien­kar­ti­nės kel­nai­tės – tai pa­ti­ki­ma ap­sau­ga nuo šla­pi­mo pra­te­kė­ji­mio ir kva­po, ku­rios nie­kas ne­pas­te­bės.

Itin disk­re­tiš­ki įk­lo­tai

Esant leng­vam ar vi­du­ti­niam šla­pi­mo ne­lai­ky­mui skir­ti nau­do­ti įk­lo­tai „TENA Men“ yra to­kie plo­ni ir leng­vi, kad be var­go tilps į ki­še­nę ne­šio­tis su sa­vi­mi. Bet svar­biau­sia, kad jie yra ne­pas­te­bi­mi po dra­bu­žiais. Iš­gaub­ta kau­še­lio for­ma pa­de­da įk­lo­tams idea­liai prig­lus­ti prie kū­no, dėl lip­nio­sios juos­te­lės jie tvir­tai lai­ko­si apa­ti­niuo­se ir iš­lie­ka sa­vo vie­to­je, o dėl pa­kan­ka­mo ir ge­rai pas­kirs­ty­to pui­kiai ab­sor­buo­jan­čio sluoks­nio grei­tai su­ge­ria šla­pi­mą. Kai šla­pi­mo iš­la­ša ar iš­bė­ga ne­gau­siai, re­ko­men­duo­ja­ma rink­tis pa­tį ma­žiau­sią, juo­dos spal­vos įk­lo­tą „TENA Men Protective Shield“. Ne­va­lin­gai iš­te­kant dau­giau šla­pi­mo, re­ko­men­duo­ja­ma rink­tis di­des­nio su­gė­ri­mo „TENA Men“ ap­sau­gi­nius įk­lo­tus (LE­VEL 1, LE­VEL 2, LE­VEL 3).

Di­des­nė ap­sau­ga ir die­ną, ir nak­tį

Kai šla­pi­mo iš­te­ka gau­siai, tai taip pat ne prie­žas­tis at­si­sa­ky­ti ak­ty­vaus gy­ve­ni­mo bū­do. To­kiais at­ve­jais pa­dės spe­cia­lios vy­riš­kos kel­nai­čių ti­po saus­kel­nės „TENA Men Pants Plus“. Jos dė­vi­mos kaip įp­ras­ti kas­die­niai apa­ti­niai ir taip pat iš­sis­ki­ria sa­vo spe­cia­liai vy­rams pri­tai­ky­ta for­ma. Kel­nai­tės yra tam­siai mė­ly­nos spal­vos, at­ro­do la­bai disk­re­tiš­kai ir pui­kiai su­ge­ria, ap­sau­go nuo pra­te­kė­ji­mo.

Vi­si „TENA Men“ ga­mi­niai vy­rams yra pa­ga­min­ti iš der­ma­to­lo­giš­kai pa­tik­rin­tos, orui lai­džios me­džia­gos, ku­ri yra švel­ni ir ma­lo­ni odai. Spe­cia­li kva­po neut­ra­li­za­vi­mo tech­no­lo­gi­ja „Odour Cont­rolTM“ ap­sau­go nuo ne­ma­lo­naus kva­po at­si­ra­di­mo, ku­rio taip bai­mi­na­si dau­ge­lis vy­rų.

Kur ieš­ko­ti?

Šiuo­lai­kiš­kų „TENA Men“ ga­mi­nių vy­rams ieš­ko­ki­te vais­ti­nė­se ar­ba internetinėse vaistinių parduotuvėse. Jei­gu abe­jo­ja­te, ku­rį ga­mi­nį rink­tis, pa­si­tar­ki­te su vais­ti­nin­ku, gy­dy­to­ju ar­ba už­su­ki­te į in­ter­ne­to sve­tai­nę www.te­na.lt, kur ga­li­te už­si­sa­ky­ti NE­MO­KA­MĄ pa­si­rink­to įk­lo­to pa­vyz­dį.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.