Mama išgyveno košmarą, kai jos mažylės vos nepražudė vynuogės: įspėja ir kitus

Viena mama neseniai susidūrė su didžiausiu tėvų košmaru, kai jos akyse vos nemirė dukrelė.

Duodami vaikui vynuoges nepatingėkite jų perpjauti pusiau.<br> 123rf nuotr.
Duodami vaikui vynuoges nepatingėkite jų perpjauti pusiau.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2019, 7:12 AM

Laura Lou Chambers savo keturmetei dukteriai Oliviai davė dubenėlį vynuogių. Viena uoga užstrigo mergaitės burnoje ir jai pasidarė sunku kvėpuoti.

Laimė, viskas baigėsi sėkmingai, bet Laura socialiniame tinkle „Facebook“ nusprendė įspėti kitus tėvus perpjauti vynuoges pusiau, prieš duodant jas vaikui.

Moteris pasakojo, kad tą vakarą davusi savo vaikams sveiką užkandį – vynuogių ir šiek tiek sausų dribsnių – nuskubėjo tvarkytis namų.

Vaikai, pasiėmę maisto, užlipo į viršų, kol mama siurbė kambarius apačioje. Išjungusi dulkių siurblį ji išgirdo, kaip užspringusi vynuoge Olivia kamuojasi viršuje.

„Iškart supratau, aks nutiko. Nubėgau pas ją. Ji negalėjo kvėpuoti. Ji prarijo vynuogę ir ši užstrigo gerklėje, nusileido ir įsispraudė ten.

Apverčiau ją, sutrenkiau, kaip galėjau smarkiau tarp menčių, bet tai nepadėjo. Ji žvelgė į mane negyvomis akimis, jos lūpos pamėlo ir ji visiškai negalėjo prakvėpuoti“, – rašė mama.

Pagaliau atskubėjęs vyras sugebėjo tinkamai suteikti pirmąją pagalbą užspringus ir vynuogė išskrido iš mažylės burnos, perlėkdama per visą kambarį.

„Guliu ir dabar stebėdama ją miegančią kone visą naktį verkiu. Man skauda širdį, žiūrint jai į krūtinę, kur vis dar matyti nagais padaryti įdrėskimai, kai ji draskė savo gerklę, negalėdama prakvėpuoti“, – pasakojo Laura.

Mama paskelbė šią istoriją socialiniame tinkle „Facebook“, įspėdama tėvus apie galimus pavojus ir norėdama priminti, kaip svarbu perpjauti pusiau vynuoges ir panašų maistą, prieš duodant tai vaikui, kad šis nepaspringtų.

„Prašau, tegul tai būna priminimas visiems tėvams – mano gyvenimas praėjusį vakarą vos nepasikeitė amžiams dėl mano nerūpestingumo“, – parašė mama.

Parengta pagal metro.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.