Rusijos prezidento V. Putino sveikatos eliksyras - specialus mišinys

Tačiau pats V. Putinas tikina, kad jo sveikatos ir grožio eliksyras visai kitoks. Jis pateikia štai tokį receptą:

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2012, 4:52 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:57 PM

Tiesa, dėl savo išvaizdos V. Putinas vis dažniau linksniuojamas žiniasklaidoje. Gausėja pranešimų, kad vienas žymiausių pastarųjų metų Rusijos lyderių botokso injekcijomis dailina veidą.

Kalbos, kad V. Putinas išsilygino kaktą išvagojusias riaukšles, pasklido tuomet, kai jis kreipėsi į tautą per vieną televizijos kanalą pastebimai atjaunėjęs. Kaktoje ir aplink akis nebuvo matyti jokių senatvės požymių. 2010 metų spalio mėnesį V. Putinas dalyvaudamas Ukrainoje vykusioje politinėje konferencijoje veidą buvo apsiklijavęs pleistru, kuris naudojamas dengiant randus po plastinės operacijos. Tačiau jo atstovas spaudai tuomet tokią informaciją paneigė sakydamas, kad V. Putinas susižalojo veidą per nedidelį incidentą.

Tačiau pats V. Putinas tikina, kad jo sveikatos ir grožio eliksyras visai kitoks. Jis pateikia štai tokį receptą:

Stambia tarka sutarkuoti 2 burokėlius ir 5 obuolius. Užpilti 3 l šalto, bet virinto vandens. Pridėti 1 arbatinį šaukštelį sutarkuotų krienų. Eliksyrą pastatyti vėsioje vietoje parai. Paskui - į šaldytuvą dar vienai dienai. Po to perkošti. Gerti po stiklinę ryte ir vakare. Laikyti šaldytuve tris dienas.

Šis sveikatos eliksyras užkerta kelią bet kokioms infekcijoms, stiprina širdies darbą, pašalina iš organizmo kenksmingus šlakus, pagerina medžiagų apykaitą ir šalina pabrinkimus. Jo sudėtyje esančios medžiagos sulėtina senėjimo procesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.