Vaikai ir jaunimas piešdami piešinius skatina saugoti savo širdį

Lietuvos vaikų ir jaunimo centro dailės studijos, prisidėdamas prie Lietuvos širdies organizacijos rengiamos Miokardo infarkto prevencinės savaitės, lapkričio 14–21 d. Vilniaus miesto savivaldybėje (Konstitucijos pr. 3), II a. rengia konkursinę piešinių parodą „Stipri širdis“. Širdies ligos yra didžiausia suaugusių žmonių sveikatos problema, todėl šia paroda siekiama per kuriančius vaikus pasiekti jų tėvus ir visus suaugusiuosius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 4:50 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:05 AM

LVJC dailės mokytojai Vilija Galdikaitė, Irma Balakauskaitė, Virginija Stakionienė, Ieva Janulytė, Viktorija Kokštienė, Rasa Bartaševičiūtė, Mindaugas Tiknius širdies ligų problemą vaikams perteikė per sveiką gyvenimo būdą. Vaikai kūrybai pasitelkė gerą tyrą orą, muziką, sportą, vitaminus, maistą – visa tai, kas padeda širdžiai geriau jaustis. Kūrybiškiausių ir įdomiausių darbų autoriams bus išleisti atvirukai su jų piešiniais.

LVJC dailės studijose daug dėmesio skiriama individualiam darbui su vaikais, asmeninei jų erdvei, neformalios aplinkos kūrimui. Į užsiėmimus, paremtus neformalaus ugdymo principais, ateina motyvuoti, norintys išmokti piešti, tapyti ar tiesiog kurti, vaikai. Dailės studijos dažnai dalyvauja konkursuose, rengia parodas, puošiančias ne tik LVJC, bet ir įvairias Vilniaus ir kitų miestų erdves.

Apie Lietuvos vaikų ir jaunimo centrą

Lietuvos vaikų ir jaunimo centras – didžiausia įstaiga Lietuvoje, besivadovaujanti neformaliojo ugdymo principais ir siūlanti daugybę įvairiausių užsiėmimų ir veiklų vaikams, jaunimui ir suaugusiems. LVJC vyksta sporto, šokių, dailės, muzikavimo, kūrybiškumo ir asmeninių savybių ugdymo bei daugelis kitų užsiėmimų, centras organizuoja neįgaliųjų ugdymui pritaikytas veiklas. Lietuvos vaikų ir jaunimo centras taip pat rengia neformaliojo vaikų švietimo mokytojų kvalifikacijos tobulinimo programas, rengia asmenybės ugdymui, tolerantiškos ir kūrybiškos visuomenės skatinimui skirtus projektus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.