Panevėžio meras atostogas leidžia ligoninėje

Panevėžio vadovas Vitalijus Satkevičius, reikia tikėtis, savo 53 metų sukaktį ateinantį antradienį švęs jau ne ligoninės lovoje, o namuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintautas Subačius, (www.panskliautas.lt)

Mar 20, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:33 AM

Meras V.Satkevičius išėjo atostogų ir atsidūrė Panevėžio respublikinės ligoninės kardiologijos skyriuje.

Ar miesto vadovas planavo atostogas praleisti ligoninėje, sužinoti nepavyko. Trečiadienį merui ligoninėje buvo atliekamos procedūros ir žurnalistui jo teko ilgokai palaukti.

Belaukiant priėjo pats ligoninės vadovas Ivanas Dorošas ir paprašė palikti patalpas – kitaip iškviesiantis policiją. Atėjęs ligoninės spaudos atstovas paaiškino, kad ligoninė įsivedė naujas taisykles ir bet kokiu klausimu privaloma kreiptis raštu. Skyriaus medikė informavo, kad V.Satkevičius atsisako bendrauti.

Bėdų dėl širdies V.Satkevičius turėjo ir anksčiau, tik tuomet politikas buvo atviresnis žurnalistams ir nuoširdžiai pasakojo apie užklupusius negalavimus, mielai fotografavosi ligoninės palatoje.

Dabar, galbūt ir išvargintas šlubuojančios sveikatos, jis, pasirodo, tapo uždaresnis. Mobiliuoju telefonu pastaruoju metu V.Satkevičius nebeatsiliepdavo ir darbe.

Kaip jau esame rašę, prieš trejus metus V.Satkevičius net savo 50 metų jubiliejų sutiko ligoninėje.

Politiko kolegos spėja, kad mero sveikatos pablogėjimui įtakos galėjo turėti nuolatinė kritika dėl prasto savivaldybės administracijos darbo, o galbūt ir nepanaikinti įtarimai dėl valdiškų pinigų perdavimo privačiam verslui rengiant Europos vyrų krepšinio čempionatą.

Trečiadienio rytą apie mero V.Satkevičiaus ligas savivaldybėje nieko nebuvo žinoma. Netgi jo patarėjas Petras Luomanas tikino apie tai nieko negirdėjęs ir žadėjo aplankyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.