Didžiausių krūtų savininkė iškentė net 9 jų didinimo operacijas

53-ejų amerikietė Susan Sykes krūtimis skaldo plyteles, traiško arbūzus ir lamdo alaus skardines. Tačiau norėdama tokiu būdu išgarsėti ji turėjo iškęsti net devynias krūtų didinimo operacijas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

S.Sykes dalyvavao LNK laidoje „KK2 penktadienis“.
S.Sykes dalyvavao LNK laidoje „KK2 penktadienis“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2014, 9:30 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 4:36 PM

S.Sykes jaunystėje buvo striptizo šokėja ir nuo tada prisistato Busty Heart slapyvardžiu. Iš anglų kalbos išvertus tai reiškia „didelių krūtų širdis“.

Šią pravardę ji gavo dar mokykloje. Sulaukusi 22-ejų mergina pirmą kartą pasididino krūtis. Iš viso jai atliktos devynios krūtų didinimo operacijos.

Būdama 25-erių Susan savo grožybes pirmą kartą pademonstravo televizijos žiūrovams – per NBA varžybas pastebėjusi atsuktą filmavimo kamerą pakratė krūtis prieš objektyvą. Taip prasidėjo kelias į populiarumą.

S.Sykes drebino amerikiečių projektą „America’s Got Talent“ (NBC) ir britišką bei vokišką jo versijas.

Neseniai Susan viešėjo Lietuvoje ir filmavosi LNK laidose KK2 ir „KK2 penktadienis“, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Laidų kūrėjai teigia, kad S.Sykes yra lietuvių kilmės. Esą 1930-aisiais jos seneliai Baltromėjus ir Stefanija iš Vilniaus emigravo į JAV.

Šiuo metu S.Sykes turi nuosavą striptizo klubą. Teigiama, kad moters krūtys patenka į visų laikų didžiausių pasaulio krūtų dešimtuką. Jos apdraustos nuo stichinių nelaimių, gaisro ir sužalojimų darbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.