Ką žinote apie sveikatą? Pasitikrinkite savo žinias

Šiandien portale lrytas.lt rengiamas Nacionalinis sveikatos egzaminas kviečia atidžiau pažvelgti į žmogaus anatomiją, užkrečiamąsias ligas ir jų prevenciją. Nacionalinio sveikatos egzamino organizatoriai kviečia dalyvauti visus – jaunimą ir senjorus, šeimas ir mokyklų klases, visų specialybių ir įvairių pomėgių turinčius žmones. Sveikatos žinių tikrinimas vyksta šiuo adresu nuo 9 iki 24 val.

Šiuo egzaminu siekiama paskatinti domėtis savo sveikata, sugriauti mitus.<br>„123rf.com“ nuotr.
Šiuo egzaminu siekiama paskatinti domėtis savo sveikata, sugriauti mitus.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 9:00 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:28 AM

Žinau – gyvenu sveikiau! Tokiu šūkiu pasitikrinti savo žinias ir paskatinti domėtis sveika gyvensena Nacionalinis sveikatos egzaminas (NSE) kviečia jau trečią kartą. Šiuo egzaminu siekiama paskatinti domėtis ir rūpintis sveikata, padėti sugriauti mitus ir tikrovės neatitinkančius stereotipus ir surasti mokslu pagrįstus atsakymus į aktualiausius sveikatos klausimus.

Pirmųjų 10 dalyvių, per trumpiausią laiką teisingai atsakiusių į klausimus, laukia prizai: leidėjų dovanos visai šeimai. Trijų pirmųjų vietų laimėtojams „Lietuvos rytas“ dovanoja metinę prenumeratą, sportinės aprangos ir laisvalaikio komplektus dovanoja „Hummel“. O pirmosios vietos laimėtojui – greičiausiai teisingai atsakiusiam į egzamino klausimus dalyviui „Vilnius SPA“ dovanoja sveikatingumo savaitgalį dviem sveikatingumo ir poilsio centre. Galėsite pasirinkti, ilsėtis Druskininkuose ar Anykščiuose.

Egzamino nugalėtojų pagerbimo ceremonija vyks gruodžio 10 d. 16.30 val. LR sveikatos apsaugos ministerijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.