Siužetas apie medikų pergales sujaudins iki širdies gelmių

Jaunųjų gydytojų asociacija šiuo metu aktyviai ir garsiai kalba ne tik apie gydytojų rezidentų, bet visų medikų problemas. Maži atlyginimai, ilgos pacientų eilės prie kabinetų – tik kelios jų.

Stop kadras iš video įrašo
Stop kadras iš video įrašo
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 27, 2016, 8:15 PM, atnaujinta May 27, 2017, 10:04 AM

Jauni aktyvūs medikai Medicinos darbuotojo dienos proga socialiniame tinkle Facebook paskelbė už širdies griebiantį įrašą su video siužetu.

„Lietuvoje tūkstančiai sveikatos apsaugos sistemos darbuotojų – gydytojų, slaugytojų ir jų padėjėjų, anestezisčių, instrumentatorių, paramedikų ir kitų sričių specialistų – kasdien kantriai dirba, kad pacientams užtikrintų greitą ir kvalifikuotą pagalbą, paguostų, nuramintų ir suteiktų viltį pasveikti.

Darbas reikalauja ypatingo atidumo, dažnai nuo vieno vienintelio sprendimo gali priklausyti žmogaus gyvybė. Už kiekvienos kasdien ligoninėse pasiekiamos mažos ar didelės mūsų pacientų pergalės slypi daugybė metų mokslo, bemiegų budėjimų naktų ir iki smulkmenų kruopštaus individualaus ir komandinio sveikatos apsaugos sistemos darbuotojų darbo.

Sveikiname visus sveikatos apsaugos sistemos darbuotojus su Medicinos darbuotojų diena! Atkaklumo, kūrybingumo ir nuolatinio tobulėjimo pasirinktame profesiniame kelyje bei aktyvumo visuomeninėse veiklose!“ – rašoma Jaunųjų gydytojų asociacijos socialinio tinklo paskyroje.

Lrytas.lt nuoširdžiai prisideda prie sveikinimų medikams!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.