Patekusi pas Kauno kardiologę pacientė vėl pradėjo tikėti stebuklais

Jūrena Venskienė tiki, kad pasaulyje atsitiktinumų nebūna. Todėl su dėkingumu prisimena gydytoją, kurią Kūrėjas atvedė į jos gyvenimą.

Pacientė su dėkingumu prisimena Kauno 2-osios klinikinės ligoninės medikių rūpestį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pacientė su dėkingumu prisimena Kauno 2-osios klinikinės ligoninės medikių rūpestį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pacientė su dėkingumu prisimena Kauno 2-osios klinikinės ligoninės medikių rūpestį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pacientė su dėkingumu prisimena Kauno 2-osios klinikinės ligoninės medikių rūpestį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-12-23 17:17

Ši gydytoja padėjo įveikti moterį užklupusią ligą, tad norėdama atsidėkoti už rūpestį p. Jūrena paprašė publikuoti jos padėką lrytas.lt portale.

Pateikiame J.Venskienės laišką:

Tam, kad patektum į užburtą karalystę, reikia perplaukti devynias upes ir devynias marias skrajojančiu žirgu , kad ištekėtum už princo, reikia ilgą laiką kęsti pamotės ir įseserių patyčias, bei turėti fėją krikštamotę...

Taip jau susiklostė, kad aš, įkopusi į septintą dešimtį, regis, vėl pradėsiu tikėti stebuklais! O prasidėjo viskas nuo peršalimo.

Penkias dienas varčiausi lovoje, kamuojama peršalimo simptomų: užgulta nosis, šaltkrėtis, kaulų „laužymas“ ir visi kiti nemalonumai, o galiausiai pasidarė visiškai blogai.

Kūnas tapo pernelyg sunkus. Pradėjau nebejausti širdies, darėsi aišku, jog nusileisti iš penkto aukšto man jėgų nebepakaks, todėl sutikau su dukros pasiūlymu ir iškvietėme medicininę pagalbą į namus.

Tradiciškos 5 valandų „apeigos“ Kauno 2-osios klinikinės ligoninės priimamajame buvo bevaisės, buvau paguldyta į šios ligoninės kardiologijos skyrių. Ligoninė kaip ligoninė, palata kaip palata – ir gydo, ir rūpinasi, ir tyrimus daro. Skyrius išdabintas išradingų darbuotojų rankomis. Viskas vyksta taip, kaip ir turi vykti.

Keturių moterų sveikatos kokybės kreivę su akivaizdžiu uolumu kėlė jaunutė gydytoja rezidentė Erika Paulauskaitė (su skyriaus vedėjos pagalba). Vertinome savo ligotų išgyvenimų patirties pilnais žvilgsniais jaunutę merginą ir vienbalsiai konstatavome, kad iš jos išeis puiki gydytoja! Ji mums visoms labai patiko. Labai. Bet jaunutei gydytojai trūko to, ko universitetas nedavė ir niekada neduos: patirties.

Kai palatoje pasirodė gydytoja kardiologė Jūratė Butkuvienė, viskas tarsi pasikeitė. Kaip daktarė tą pasikeitimą sukūrė, aš nežinau, ir apibūdinti to nemoku. Svarbiausia man tai, kad supratau, jog manimi rūpinasi kardiologė, kuri myli savo darbą. Kad į palatą įeinanti gydytoja atsineša su savimi ne tik įrašus apie ligonį, bet ir ramybę, aiškumą, žinojimą ir jausmą, kad aš esu patikimose rankose.

Sakoma, kad Dievas šiandien stebuklus daro mūsų artimųjų rankomis. Todėl dėkoju Kūrėjui už tai, kad prieš šias Kalėdas mane palietei gydytojos J.Butkuvienės rankomis! Stebuklai vyksta. Ir gera, kai tai pavyksta pastebėti.

Linksmų ateinančių šv. Kalėdų linkiu visiems gydytojams, bei gydytojams rezidentams, sesutėms, jų padėjėjoms ir slaugutėms.

Su dėkingumu, Jūrena Venskienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu