Ligoninėje – kraupus vaizdas: vyras koridoriumi vaikščiojo su peiliu nugaroje

Zelenodolsko ligoninės pacientas turbūt labai troško surūkyti bent vieną cigaretę. Jis bandė išeiti iš ligoninės, nepaisant to, kad nugaroje buvo įsmigęs peilis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2019, 2:20 PM, atnaujinta Feb 26, 2019, 3:18 PM

Rusijoje, Zelenodolsko  ligoninės pacientas su į nugarą įsmigusiu peiliu nusprendė išeiti į lauką parūkyti. Lauke temperatūra buvo nukritusi iki -10 laispnių Celsijaus, tačiau Vladimirui (34 m.) buvo nė motais ir jis su vienais apatiniais judėjo išėjimo link.

​Šokiruota slaugytoja nufilmavo, kaip gydymo įstaigos personalas stengiasi jį sustabdyti, sakė, kad tesimato peilio rankena ir tai pavojinga.

Vaizdo įraše girdėti, kaip slaugytoja perspėja, kad lauke žiema, tačiau tai nepadėjo jam apsigalvoti. Pacientas nepaklausė ir nesustojo.

Kita slaugytoja paklausė: „Vladimirai, ar tu išprotėjai? Kur tu eini?“

Dar viena slaugytoja, bežiūrėdama, kaip pacientas eina iš skausmo klupčiodamas, pridūrė: „Kiek toli tu nueisi? Lauke žiema. Grįžk“.

Atsisukęs jis atsakė, kad eina parūkyti, bet moteris priminė, kad jis neturi cigarečių.

Vis dėlto Vladimiras svirduliuodamas pasiekė savo tikslą – išėjo į kaustantį šaltį prie ligoninės, temperatūra buvo nukritusi iki -10 laipsnių Celsijaus.

„Jaunuoli, tu taip mirsi. Eime, suleisime injekciją ir galėsi keliauti namo“, – bandė įkalbėti paskui jį išėjęs gydytojas.

Galų gale pacientą pavyko sugrąžinti į palatą, peilis buvo sėkmingai pašalintas, o jo būklė, kaip pranešama, šiuo metu yra stabili.

Parengta pagal „Metro“ ir „MK.ru“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.