Paskelbtas konkursas į Lazdynų ligoninės direktoriaus pareigas

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė konkursą Respublikinės Vilniaus universitetinės (RVUL) direktoriaus pareigoms užimti.

Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė.<br>T.Bauro nuotr.
Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

SAM Spaudos tarnyba

2019-05-03 12:56

SAM akcentuoja, kad šiame konkurse tikisi sulaukti kandidatų, gebančių kurti, efektyviai valdyti ir tobulinti įstaigos valdymą, formuoti ir įgyvendinti veiksmingą žmogiškųjų išteklių valdymo politiką, o siekiant užtikrinti kokybišką gydymo paslaugų kokybę, gerinti čia dirbančių darbuotojų mikroklimatą. Taip pat tikimasi, kad save šiose pareigose matantys žmonės gebės taikyti šiuolaikinius vadybos ir krizių valdymo modelius, išmanyti antikorupcinės aplinkos formavimą, siekiant skaidraus įstaigos valdymo.

Pretendentai į šias pareigas privalo turėti socialinių mokslų arba biomedicinos mokslų srities aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį), taip pat turėti ne mažiau kaip 3 metų vadovaujamojo darbo patirtį.

Atrankos metu bus didelis dėmesys bus skiriams pretendentų lyderystės ir vadybos gebėjimams, siekiant įsitikinti, jog naujasis vadovas gebės tinkamai spręsti iškilusias problemas, įgyvendinti sveikatos politikos prioritetus, užtikrinti sklandų ir efektyvų įstaigos darbo organizavimą ir koordinavimą bei pasirūpinti aukšta suteikiamų paslaugų kokybe.

Taip pat, kaip ir įprastai, daug dėmesio bus skiriamas kandidatų nepriekaištingai reputacijai, bus vertinama informacija, susijusi su kandidatų patikimumu skaidriai vykdyti ligoninės vadovo pareigas. Po konkurso bus kreipiamasi į STT prašant pateikti informaciją apie konkurso laimėtoją.

RVUL yra viena svarbiausių Lietuvos gydymo įstaigų, tad ypač svarbu, jog vadovas gebėtų užtikrinti tinkamą ligoninės funkcionavimą, plėtotų inovatyvią gydymo veiklą ir užtikrintų įstaigos veiklos skaidrumą.

Pageidaujantys dalyvauti, visą reikalingą informaciją ras SAM interneto svetainės skelbimų skiltyje https://sam.lrv.lt/lt/skelbimai-1/konkursai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.