Sveikstančius nuo priklausomybių kviečia dalyvauti fotografijų konkurse

Aktyvus laisvalaikis, buvimas su žmonėmis, pagalba kitam – šie dalykai padeda pažinti ir kurti save, o tai itin svarbu sveikstant nuo priklausomybės.

Artėjant Tarptautinei fotografijos dienai, Respublikinis priklausomybės ligų centras (RPLC) kviečia mūsų centre gydymą baigusius ar jį dar tęsiančius žmones dalyvauti fotografijų konkurse „Mano laikas“.<br> 123rf nuotr. 
Artėjant Tarptautinei fotografijos dienai, Respublikinis priklausomybės ligų centras (RPLC) kviečia mūsų centre gydymą baigusius ar jį dar tęsiančius žmones dalyvauti fotografijų konkurse „Mano laikas“.<br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Respublikinio priklausomybės ligų centro informacija

Jul 25, 2019, 3:48 PM

Artėjant Tarptautinei fotografijos dienai, Respublikinis priklausomybės ligų centras (RPLC) kviečia mūsų centre gydymą baigusius ar jį dar tęsiančius žmones dalyvauti fotografijų konkurse „Mano laikas“. Nuotraukos – tai jūsų laimės akimirkos, įgyvendinant bet kokią mylimą veiklą, nuo darbovietės iki sodininkystės, rankdarbių ar pilietinio aktyvizmo, savanorystės ar meno dirbinių. Įamžinkite atsiminimus ir įkvėpkite tuos, kurie dar nesiryžta sveikti ir keisti gyvenimo! Jei bus daugiau laiko, užpildykite ir prie nuotraukos pridėkite trumpą klausimyną.

Fotografijas galima siųsti iki rugpjūčio 5 d. el. p. konkursas@rplc.lt"="">konkursas@rplc.lt"" target="_blank">foto.konkursas@rplc.lt. Konkurso nugalėtojai bus skelbiami ir apdovanojami rugpjūčio 19 d. (susisieksime asmeniškai).

Fotografijos bus skelbiamos RPLC Facebook paskyroje, balsuoti už labiausiai patikusias nuotraukas galės Facebook lankytojai, fotografijas vertins ir komisija. Daugiau apie konkurso taisykles skaitykite čia.

SVARBU: siųsdama (-as) fotografijas, sutinkate, kad jos būtų naudojamos RPLC skelbiamo konkurso ir RPLC komunikacijos tikslams, nuasmeninant jūsų duomenis iki pirmos vardo ir pavardės raidžių ir amžiaus, jei prie nuotraukos nepridėjote raštiško prašymo, nurodančio kitaip. Primename, kad jei fotografijose yra vaizduojami asmenys, esantys kitose nei viešose erdvėse, būtini jų raštiški sutikimai fotografijų viešinimui. Sutikimo formą rasite čia. Nesant raštiško ne viešose erdvėse vaizduojamų asmenų sutikimo, fotografijos konkurse dalyvauti negalės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.