Aurelijui Verygai prireikė medikų pagalbos

Seimo narys Aurelijus Veryga po medicininės procedūros atgulė į patalą – jam buvo pašalinti protiniai dantys. Apie tai buvęs sveikatos apsaugos ministras pranešė savo Facebook paskyroje.

Seimo narys Aurelijus Veryga atgulė į ligoninės palatą – jam buvo pašalinti protiniai dantys.<br>Facebook ir lrytas.lt nuotr. koliažas
Seimo narys Aurelijus Veryga atgulė į ligoninės palatą – jam buvo pašalinti protiniai dantys.<br>Facebook ir lrytas.lt nuotr. koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2021, 11:53 AM, atnaujinta Mar 9, 2021, 12:07 PM

Politikas nestokojo geros nuotaikos ir netgi juokavo, kad be protinių dantų jis oficialiai tapo „bepročiu“, taip pat dėkojo juo pasirūpinusiais medikais.

„Nieko rimto, tik žurnalistams bendravimą turėjau atsakyti Netekau „protinių“ dantų, tai dabar jau oficialiai „beprotis“ Ačiū Ausra Mick už atkaklumą motyvuojant, Henrikas Rusilas už puikiai atliktą operaciją, gyd. anesteziologei už saldų miegą ir aišku ačiū visam LSMU KK Veido ir žandikalių klinikos personalui už priežiūrą ir gerą nuotaiką“, – Facebooke rašė politikas.

Tiesa, panašu, kad procedūra A.Verygos iš darbo ritmo ilgam neišmuš. Buvusio sveikatos apsaugos ministro darbotvarkėje nurodyta, kad jau trečiadienį jis dalyvaus pirmajame Seimo pavasario sesijos posėdyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.