Vilniuje į gatves išvažiuos skiepobusas: atidarys ir dar vieną punktą

Po žinios apie tūkstančius utilizuotų vakcinų nuo koronaviruso ieškoma priemonių, kaip paskatinti Lietuvos žmones pasiskiepyti. Vilniaus miesto savivaldybė išplatino pranešimą apie savo planus.

Vilniaus miesto savivaldybė žada skiepyti žmones kuo patogesnėse jiems vietose – prie namų, prekybos centrų.<br>T.Bauro nuotr.
Vilniaus miesto savivaldybė žada skiepyti žmones kuo patogesnėse jiems vietose – prie namų, prekybos centrų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2021, 12:51 PM

„Vakcinacijos tempai, kaip ir visoje Lietuvoje, vasarą Vilniuje yra sumenkę. Stengiantis pasiekti kuo daugiau gyventojų stengiamasi sudaryti gyventojams kuo daugiau galimybių pasiskiepyti kuo arčiau namų, taip pat susibūrimo vietose – šalia prekybos centrų ir t.t.

Kitą savaitę taip pat planuojama atidaryti dar vieną vakcinacijos punktą, netrukus prie po miestą važinėjančio mikroautobuso prisidės ir skiepobusas“, – teigia Vilniaus miesto savivaldybės vakcinavimo koordinatorius Kipras Krasauskas.

Sostinėje, taip pat kaip ir kitoms savivaldybėms, itin aktuali darosi vakcinų galiojimo data.

Dėl pasibaigusios galiojimo datos tenka utilizuoti vis didesnius vakcinų kiekius. Vilniuje pastarosiomis savaitėmis buvo utilizuoti apie 5 tūkst. dozių „Moderna“ vakcinos, kurios galiojimo laikas pasibaigė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.