Vilniuje testavimas nuo COVID-19 keliasi į poliklinikas

Slūgstant sergamumui COVID-19 ir mažėjant besitestuojančių srautams, Vilniaus savivaldybė praneša mažinanti testavimo vietų skaičių mobiliajame punkte ir atverianti galimybes testuotis penkiose poliklinikose.

Vilniaus savivaldybė praneša mažinanti testavimo vietų skaičių mobiliajame punkte ir atverianti galimybes testuotis penkiose poliklinikose.<br>123rf nuotr.
Vilniaus savivaldybė praneša mažinanti testavimo vietų skaičių mobiliajame punkte ir atverianti galimybes testuotis penkiose poliklinikose.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 3:00 PM

Kaip ketvirtadienį informavo savivaldybė, vilniečiai testuotis Centro, Antakalnio, Karoliniškių, Šeškinės ir Naujosios Vilnios poliklinikose galės nuo ateinančio antradienio, čia per dieną išsitirti PGR testais galės iš viso apie 1000 gyventojų.

Kaip įprasta, testui registruotis galima paskambinus į 1808 karštąją liniją arba elektroniniu būdu, pasirenkant registracijos vietą.

Kaip ir iki šiol, nemokamai tiriami bus jaučiantys COVID-19 simptomus, turėję sąlytį su sergančiuoju šia liga, gavę teigiamą greitojo testo rezultatą ar turintys išsitirti prieš planines gydymo paslaugas.

Testavimo punktas V. Gerulaičio gatvėje kurį laiką ir toliau veiks, tačiau PGR testų skaičius šiame punkte bus sumažintas iki 1000 per dieną, greitųjų antigeno testų bus atliekama iki 500.

Pasak savivaldybės, jei epidemiologinė situacija prastėtų, testavimo punktas bet kada galėtų padidinti pajėgumus daugiau nei trigubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.