Naujame odontologijos klinikos „Skaitmeninės šypsenos“ padalinyje Žvėryne – pažangiausios technologijos ir preciziškas gydymas

Greitėjant gyvenimo tempui ir sparčiai tobulėjant technologijoms, keičiasi ir žmonių, besikreipiančių į odontologijos klinikas, lūkesčiai – jie nori savo problemas išspręsti komfortiškai, efektyviai, vienoje vietoje, negaišdami savo laiko. Odontologijos klinikos „Skaitmeninės šypsenos“ įkūrėjas ir vadovas Denas Danyla sako, kad tai tampa įmanoma, diagnostikai ir gydymui pasitelkiant skaitmenines technologijas.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 24, 2023, 10:28 AM, atnaujinta Apr 24, 2023, 10:52 AM

Neseniai Žvėryne duris atvėrusio modernios klinikos filialo gydytojai savo kasdieniniame darbe naudoja pažangią, pasaulyje pripažintų gamintojų skaitmeninę įrangą, suteikiančią galimybę greitai, efektyviai ir be jokio diskomforto pacientui atlikti itin tikslius tyrimus, sudaryti efektyviausią gydymo planą ir užtikrinti maksimaliai kokybiškus, ilgaamžius rezultatus. Įvairių sričių odontologijos profesionalai, atidžiai įsiklausydami į kiekvieno paciento poreikius ir lūkesčius, per daugiau nei 15 metų sukaupė vertingą patirtį ir išgrynino efektyviausias odontologijos paslaugų teikimo metodikas. Jas, kaip ir savo nuolat tobulinamas žinias bei įgūdžius, patyrę specialistai pasiruošę pasiūlyti pacientams ir naujajame klinikos padalinyje.

Skaitmeninė konsultacija – greitai bei tiksliai diagnozei ir preciziškam gydymui

Klinikoje teikiamos skaitmeninės konsultacijos, kurių tikslas – įvertinti paciento bendrą ir stomatognatinės sistemos būklę, nusiskundimus, galimybes, pageidavimus ir, atsižvelgiant į juos, sudaryti detalų, visais atžvilgiais pacientui priimtiną gydymo planą. Vienais tiksliausių rinkoje pripažinti intraoraliniai ir veido skeneriai, kompiuteriniai tomografai, dentaliniai rentgeno aparatai leidžia išgauti tobulai ryškius diagnostinius vaizdus. Pasitelkę šiuolaikines technologijas ir visus juos apjungę, patyrę specialistai gali kompleksiškai įvertinti paciento situaciją, tiksliai prognozuoti gydymo eigą, ypatumus bei kaštus.

„Įvertinę estetinius ir funkcinius parametrus, galime numatyti visus laukiančius gydymo iššūkius, suplanuoti efektyviausią gydymą ir išvengti galimų klaidų. Skaitmeninių technologijų dėka informacija pateikiama vizualiai, todėl ir pacientui gydymo planas bei jo eiga tampa suprantamesni, jam lengviau priimti sprendimus. Konsultacijų metų pacientui suteikiama visa reikiama informacija apie numatomą gydymą, galimas alternatyvas, gydymo privalumus bei trūkumus, reikalingas procedūras, vizitų skaičių, planuojamą gydymo trukmę ir kainą. Mūsų tikslas – kiekvienam pacientui užtikrinti sklandų gydymo procesą, aukščiausią gydymo kokybę ir jo lūkesčius pranokstantį rezultatą. Norime, kad sveika ir estetiška šypsena galėtų džiaugtis visi, todėl siūlome galimybę pasinaudoti atidėto mokėjimo paslauga be jokio pabrangimo“, – sako Denas Danyla.

Šypsenos pasimatavimas padeda sukurti kiekvienam idealiai tinkančią šypseną

Tam, kad pacientui būtų dar paprasčiau įsivaizduoti bei įvertinti galutinį gydymo rezultatą, prieš atliekant estetinio protezavimo procedūras, klinikoje „Skaitmeninės šypsenos“ siūloma šypseną tiesiog pasimatuoti. Intraoraliniu 3D skeneriu nuskenavus paciento dantų vaizdą ir padarius skaitmeninę veido nuotrauką, pagal Skaitmeninės šypsenos planavimas šiuos duomenis laboratorijoje sumodeliuojami būsimi dantys. Juos atspausdinus, būsimi dantys perkeliami į paciento burną, taip suteikiant jam galimybę, dar prieš pradedant gydymą, įvertinti jų estetinį vaizdą, sukandimo pojūtį ir bendrą komfortą. Esant poreikiui, gali būti atliekamos reikiamos korekcijos, kol pacientas būsimai šypsenai nebeturi jokių priekaištų ir patvirtina, kad tokios norėtų realybėje. Visos procedūros, kurių prireiks kuriant svajonių šypseną, yra planuojamos ir aptariamos su pacientu konsultacijos metu, todėl tiek pacientas, tiek visa klinikos komanda tiksliai žino, kokie darbai bus reikalingi.

Dantų implantacija be pjūvio – tiksliausias ir ilgaamžiškiausias dantų atkūrimo metodas

Dantų implantacija – itin didelio preciziškumo reikalaujanti procedūra. Tikslus dantų implanto pozicionavimas sumažina komplikacijų riziką, kaulo priauginimo poreikį ir užtikrina geriausius protezavimo rezultatus. Klinikoje „Skaitmeninės šypsenos“ siūloma gidinė implantacija be pjūvio, kuri suplanuojama trimatėje erdvėje, remiantis kompiuterinės tomografijos ir intraoralinio skenerio duomenimis. Jos metu naudojami chirurginiai gidai padeda parinkti optimaliausius implanto parametrus, išvengti žmogiškų klaidų ir net sudėtingiausiais atvejais implantą įsriegti suplanuotu kampu tiksliai į numatytą vietą. Skaitmeninių technologijų dėka galima užtikrinti ne tik ypatingą implanto padėties tikslumą, sėkmingą jo prigijimą ir ilgaamžiškumą, bet ir išvengti pjūvio, maksimaliai sumažinti skausmą bei nemalonius pojūčius tiek procedūros, tiek gijimo laikotarpiu. Tiksliai pagal planą atlikus implantaciją ir dantų protezavimas tampa žymiai tikslesnis, išnyksta protezavimo paklaidos ir komplikacijų tikimybė. Implantacija be pjūvio padeda atkurti optimaliausią natūralaus danties formą, užtikrinti lengvą jo kasdienę priežiūrą ir ilgaamžius rezultatus.

Klinikoje „Skaitmeninės šypsenos“ siūlomos įvairios implantacijos be pjūvio galimybės. Šį metodą galima taikyti atliekant tiek vienmomentę, tiek atidėtą implantaciją. Implantacija be pjūvio efektyviai atkuria vieną prarastą dantį, norint susigrąžinti kelis greta augusius dantis, pakanka vos dviejų implantų, o visi vieno žandikaulio dantys gali būti atkurti ant 4 ar 6 implantų.

Šiuolaikiškas dantų tiesinimas kapomis padeda greičiau ir patogiau pasiekti harmoningą šypseną

Klinikoje „Skaitmeninės šypsenos“ siūlomas dantų tiesinimas kapomis – šiuolaikinė gydymo alternatyva daug nepatogumų sukeliančiam ortodontiniam gydymui breketais. Beveik nepastebimos kapos užtikrina ne tik estetiką, bet ir komfortiškesnį, tikslesnį gydymą bei greitesnius rezultatus. Pasirinkus dantų tiesinimą kapomis, nereikia keisti kasdienių mitybos ir dantų priežiūros įpročių, nes valgant ir valantis dantis kapas galima išsiimti. Šis būdas puikiai tinka ir užimtiems ar daug keliaujantiems žmonėms, nes tiesinant dantis kapomis pas gydytoją ortodontą lankytis reikia kur kas rečiau, nei tiesinant dantis breketais.

Denas Danyla atkreipia dėmesį, jog nors vis dar neretai manoma, kad dantis galima tiesinti tik vaikystėje ar paauglystėje, iš tiesų ortodontinis gydymas neturi amžiaus apribojimų, o šiuolaikiški gydymo metodai leidžia greitai ir patogiai pasiekti šypseną, apie kurią galbūt svajojote visą gyvenimą.

Kompleksinis gydymas leidžia greičiau pasiekti norimus rezultatus

„Svarbus mūsų klinikos privalumas yra tai, jog savo pacientam siūlome kompleksinį gydymą. Klinikoje dirbantys įvairių odontologijos sričių profesionalai glaudžiai komunikuoja tarpusavyje, o modernios technologijos leidžia skirtingas paslaugas suteikti vienu metu ir pastebimai sutrumpinti gydymo trukmę. Pavyzdžiui, prireikus mes galime kartu ir implantuoti, ir tiesinti dantis, kai įprastai tai daroma atskirais etapais. Visos procedūros preciziškai tiksliai suplanuojamos jau pirmos konsultacijos metu, todėl mums savo sveikatą patikėję pacientai ne tik greičiau pasiekia išsvajotą šypseną, bet ir išvengia nemalonių siurprizų ar gydymo eigoje išaugusių kaštų“, – baigdamas pokalbį užtikrina klinikos vadovas.

Daugiau informacijos apie klinikoje „Skaitmeninės šypsenos“ siūlomas paslaugas rasite apsilankę klinikos svetainėje https://skaitmeninessypsenos.lt/

O klinikos filiale Žvėryne atidarymo proga balandžio 20 – gegužės 15 dienomis pacientams teikiamos nemokamos skaitmeninės konsultacijos, kurių metu patyrę gydytojai odontologai kruopščiai įvertins Jūsų dantų ir burnos ertmės būklę, suteiks išsamią informaciją apie gydymo galimybes, atsakys į Jums rūpimus klausimus ir, atsižvelgdami į Jūsų poreikius bei finansinius lūkesčius, parengs detalų gydymo planą NEMOKAMAI.

Nepraleiskite progos pasikonsultuoti su skaitmeninės odontologijos profesionalais ir pradėkite kelionę link sveikos ir dailios šypsenos! Laukiame Jūsų Latvių g. 38, Vilniuje. Registruokitės iš anksto tel. +370 615 48042

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.