Unikalus metodas – dantų atstatymas ilgaisiais implantais

Teigiantys, kad dantų netenkama tik dėl prastos burnos higienos, labai klysta – tam egzistuoja daugybė priežasčių: paveldimumas, įvairios ligos, nelaimingi atsitikimai bei tam tikros gyvenimiškos aplinkybės gali būti ne mažiau svarbios, nei mūsų įpročiai. „Tačiau bedantis žandikaulis – dar ne galutinis nuosprendis prastai gyvenimo kokybei. Dantų atstatymas implantais – viena pažangiausių, greičiausių ir neskausmingiausių gydymo metodikų, leisianti susigrąžinti kramtymo funkciją ir estetiką“, teigia burnos chirurgas Dr. Soheil Bechara.

Sudėti laikini dantys 2 dienos po implantavimo procedūros.
Sudėti laikini dantys 2 dienos po implantavimo procedūros.
Burnos chirurgas, gydytojas odontologas Soheil Bechara.
Burnos chirurgas, gydytojas odontologas Soheil Bechara.
Atliktas pilnas bedančio žandikaulio atkūrimas.
Atliktas pilnas bedančio žandikaulio atkūrimas.
Momentinės implantacijos ir odontologijos klinika „Bechara“.
Momentinės implantacijos ir odontologijos klinika „Bechara“.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 4, 2023, 9:00 AM

Praradus dantis kenčia ir veidas

Netekus daugelio ar visų dantų ir dėl to negalint tinkamai sukramtyti maisto, gręsia virškinamojo trakto sutrikimai, atsiranda nuolatiniai veido raumenų skausmai. Taip pat ilgainiui nyksta žandikaulio kaulas, veido bruožai tarsi „sukrenta“, burnos srityje susidaro raukšlės – žmogus vizualiai atrodo vyresnis dešimčia ar net dvidešimčia metų, patiria gėdos jausmą, drovisi šypsotis.

Odontologijos žodyne bedančiu laikomas žandikaulis, kuriame nebėra ar likęs mažas skaičius dantų ir jie tinkamai neatlieka kramtymo funkcijos. Tačiau dažnas, turintis tokią problemą, odontologo kabinete išgirsta: dėl atvejo sudėtingumo vienintele išeitimi lieka išimami protezai. Deja, jie neatstoja tikrų dantų nei funkcine, nei estetine prasme. Vis dėlto, yra ir kitas sprendimo būdas.

Unikalūs implantai – sprendimas daugeliui

„Bechara“ odontologijos klinikos įkūrėjas ir 18 metų patirtį žandikaulių atstatyme implantais sukaupęs burnos chirurgas Dr. Soheil Bechara užtikrina, kad dantų atstatymas implantais – viena pažangiausių, greičiausių ir neskausmingiausių gydymo metodikų, sugrąžinanti tiek pilnavertį kramtymą, tiek estetiką. Ir tam pasiekti nereikia sudėtingų, ilgų ar itin brangių procedūrų.

Pasitelkiant inovatyvų „Maxilla-for-All®“ metodą, „Bechara“ klinikoje dantys atstatomi ilgaisiais implantais už įprastų kainą, o dantų implantavimo procedūra atliekama vos vieno vizito metu.

Šypsenos ilgaamžiškumą užtikrina visame pasaulyje pripažįstami ir į rinkos lyderius pretenduojantys itališki „J Dental Care“ dantų implantai, kurių asortimente – ir išskirtinai bedančio žandikaulio gydymui skirta ilgųjų implantų linija.

Paprastesnė ir ilgalaikį rezultatą užtikrinanti procedūra

Didžiausias „Maxilla-for-All®“ gydymo metodo išskirtinumas – nereikalinga papildoma kaulo priauginimo procedūra. Pacientui tai leidžia ne tik sutaupyti, bet ir sutrumpinti gydymo trukmę. Nesvarbu kokį dantų skaičių atkuriame – implantacija atliekama per 1 vizitą, o kelių dienų bėgyje pacientui pritvirtinami ir laikini dantys, kurie gijimo laikotarpiu leidžia iš karto grįžti prie įprastinio gyvenimo ritmo.

Kiekvienas, klinikoje „Bechara“ jau atkūręs šypseną „Maxilla-for-All®“ metodu, patvirtins, kad implantuoti dantys nei estetika, nei funkcija, nei priežiūra beveik nesiskiria nuo tikrų, nuosavų dantų. Kitaip, nei su išimamais protezais, nereikia specialaus jų valymo ir nuolatinio tvirtinimo, nepatiriamas stresas dėl valgymo ar kalbėjimo metu galinčios pasislinkti protezų plokštelės, nepakinta dikcijos rišlumas, atsikratoma kompleksų, be to, išsaugomas žandikaulio kaulas, o kartu – ir jaunatviška išvaizda. Patikėję savo šypseną į profesionalų rankas, savo šypsena džiaugsitės ilgus metus!

Daugiau apie „Maxilla-for-All®“ gydymo metodą skaitykite: www.becharaclinic.lt/maxilla/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.