POLA vadovybėje – permainos: dėl sveikatos būklės traukiasi Gediminas Žižys

Ketvirtadienį Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) prezidentės pareigas eiti pradėjo Virginija Šetkienė, savo „Facebook“ paskyroje paskelbė pati organizacija.

Gediminas Žižys.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gediminas Žižys.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Virginija Šetkienė<br>POLA nuotr.
Virginija Šetkienė<br>POLA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 2, 2023, 1:43 PM

Ligšiolinis POLA prezidentas Gediminas Žižys pateikė prašymą dėl sveikatos būklės trauktis iš POLA valdybos. Jam suteiktas POLA patarėjo sveikatos politikos klausimais statusas.

V.Šetkienė iki birželio 2 d. ėjo POLA viceprezidentės pareigas. Nurodoma, kad ji – aktyvi Jonavos onkologinių ligonių asociacijos „ŠKAC“ narė, nuo 2003 m. dirbanti Lietuvos kaimo bendruomenių sąjungoje, o nuo 2018 m. – šios organizacijos pirmininkė.

V.Šetkienės atsakomybės sritys iki šiol POLA valdyboje buvo bendradarbiavimo su kitomis NVO klausimai, prevencinių vėžio programų įgyvendinimo ir ankstyvosios diagnostikos klausimai, POLA žinomumo ir paslaugų prieinamumo didinimas kaimiškose vietovėse.

„Dėkojame Gediminui už ilgametį darbą POLA veikloje bei pusantrų metų trukusį darbą būnant Prezidentu, už skirtas jėgas, ir pastangas, kad pacientų balsas būtų girdimas, drauge nuveiktus darbus, rodytą pavyzdį ir suteiktas pamokas dirbant pacientų labui“, – rašo POLA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.