Kėdainių ligoninės direktorės pareigas pradėjo eiti A. Šakickienė: pristatė savo viziją

Kėdainių rajono savivaldybė praneša, kad nuo pirmadienio VšĮ Kėdainių ligoninės direktoriaus pareigas pradėjo eiti dotnuviškė Asta Šakickienė.

 A.Šakickienė.<br> Kėdainių r. savivaldybės nuotr.
 A.Šakickienė.<br> Kėdainių r. savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-28 13:27

Skelbiama, kad nuo 1999 metų A.Šakickienė dirbo viešojoje įstaigoje Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba įvairiose pozicijose: Mokymo skyriaus vadovė, Direktoriaus pavaduotoja ir Mokymo skyriaus vadovė, Profesinių kompetencijų padalinio vadovė, Paslaugų pardavimo ir tiekimo padalinio vadovė.

Prisistatydama naujajam kolektyvui A.Šakickienė sakė, kad ji Kėdainių rajoną mato kaip stiprų ir didelį potencialą turintį kraštą. Jos matyme – daugiaprofilinė Kėdainių ligoninė.

Pasak A.Šakickienės, viziją sukonkretinti ji galės įsigilinusi į ligoninės situaciją. O įstaigos ateitis priklauso ne nuo vieno vadovo, bet nuo viso kolektyvo sutarimo, kokią įstaigą jie nori matyti.

Kėdainių rajono meras Valentinas Tamulis naujajai direktorei palinkėjo sėkmingo darbo, nes sveikatos sistemoje vykstanti reforma nemažai iššūkių pateikia visoms gydymo įstaigoms ir jų kolektyvams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.