Skelbiamas konkursas į Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos vadovo pareigas

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos (VTPT) direktoriaus pareigoms užimti. Pretendentai kviečiami teikti paraiškas iki 2023 m. rugsėjo 27 d.

Valstybinė teismo psichiatrijos tarnyba<br>T.Bauro nuotr.
Valstybinė teismo psichiatrijos tarnyba<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2023, 12:36 PM

„Kviečiu vadovus, kuriems svarbu ne tik organizaciniai tikslai, tačiau ir aukštesnė misija, tarnystė Lietuvai, kandidatuoti į tarnybos vadovus ir stiprinti pasitikėjimą valstybe savo kasdienine veikla“, – teigia sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Pretenduoti į VTPT direktoriaus pareigas kviečiami asmenys, turintys aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės arba verslo ir viešosios vadybos studijų krypčių grupės studijas ir įgijus magistro kvalifikacinį laipsnį (arba lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją) ir ne mažesnę kaip 2 metų vadovaujamo darbo patirtį.

VTPT prisideda prie vienos svarbiausių valstybės funkcijų – teisingumo užtikrinimo, atlikdama psichiatrijos ir psichologijos ekspertizes pagal ikiteisminio tyrimo teisėjo ar teismo nutartis, teikdama išvadas pagal prokurorų ir ikiteisminio tyrimo įstaigų pareigūnų užduotis, teikdama metodinę pagalbą teismams, prokuratūroms ir ikiteisminio tyrimo įstaigoms, ugdydama ekspertus ir vykdydama kitas funkcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.