Paskelbtas konkursas NTAKD vadovo pareigoms užimti

Vyriausybės kanceliarija trečiadienį paskelbė konkursą Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento (NTAKD) direktoriaus pareigoms užimti.

Narkotikų, tabako ir alkocholio kontrolės departamentas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Narkotikų, tabako ir alkocholio kontrolės departamentas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-27 16:43

Pasak Vyriausybės, tikimasi, kad naujasis NTAKD vadovas padės iš esmės atnaujinti psichoaktyviųjų medžiagų vartojimo prevencijos koordinavimo modelį ir užtikrinti jo praktinį įgyvendinimą, daug dėmesio skirs tarpinstitucinio bendradarbiavimo stiprinimui, naujai kylančių grėsmių valdymui bei kitoms į šios įstaigos direktoriaus pareigas įeinančioms sritims.

Kandidatų prašymai dalyvauti konkurse priimami per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą iki šių metų spalio 11 dienos, nurodoma išplatintame pranešime.

ELTA primena, kad Vyriausybė praėjusių metų kovą iš pareigų šalių susitarimu atleido NTAKD direktorių Renaldą Čiužą. Iš pareigų jis apsisprendė trauktis po to, kai sulaukė pavaldinių kaltinimų dėl psichologinio spaudimo ir mobingo.

Vėliau departamentui laikinai vadovavo Stebėsenos ir analizės skyriaus vedėja Evelina Pridotkienė, kurios atleidimą iš pareigų dėl pradėto ikiteisminio tyrimo Vyriausybė bendru nutarimu patvirtino praėjusių metų birželį.

NTAKD vadovo pareigos buvo pavestos iki šiol vadovaujančiai departamento direktoriaus pavaduotojai Gražinai Belian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.