Vyro gyvenimą gadino moteriškai putli krūtis

Parengė Monika Jakaitytė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 1:10 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 4:49 AM

Priežastis – keista liga, ginekomastija (vyrų pieno liaukų padidėjimas, kurį sukelia liaukinio audinio išvešėjimas). Kai Londone gyvenančiam britui buvo vos 18 metų, jis pastebėjo, kad dešinioji jo krūtis tapo didesnė už kairiąją. Negana to, ji vis augo.

Iš pradžių Farshadas pasimetė, visiškai nesuprasdamas, kas vyksta. Vienu metu jis pagalvojo, kad auga piktybinis auglys. Bet vizitas pas gydytoją vyrą nuramino. Ne, jis neserga vėžiu, ir tai ne auglys, o tikra moteriška krūtis.

Ji pradėjo augti dėl sutrikusios hormonų pusiausvyros. Gydytojas nuramino britą, patikinęs, kad gydymas medikamentais padės pašalinti negalavimą. Terapija padėjo, krūtinė tapo normali.

Bet gydymo rezultatais F.Hashemsadehas džiaugėsi neilgai: netrukus dešinioji krūtis pradėjo vėl augti. Kai jam buvo 28-eri, ji jau buvo antro dydžio.

Liko tik viena išeitis – operacija ir krūties pašalinimas. Bet pinigų automobilių mechaniku dirbantis Farshadas neturėjo. Padėjo jo draugė, reikiamą pinigų sumą iškaulijusi iš savo ir draugo giminaičių. Už penkis tūkstančius dolerių vienoje privačioje klinikoje Farshadui pašalino krūtį, palikę tik randą spenelio vietoje.

Britas vėl lanko baseiną ir sporto salę, bet mintis, kad krūtis gali vėl ataugti, neduoda jam ramybės.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.