Odontologijos klinika pacientus vilioja giliomis iškirptėmis

Parengė Monika Jakaitytė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-17 12:41, atnaujinta 2018-01-19 00:04

Marie Catherine Klarkowski odontologijos klinikos darbuotojos vietoj baltutėlaičių chalatų nešioja „dirndl“ – bavariškas spalvingas sukneles su korsetais ir didžiausia gilia iškirpte. Beje, ji net pakeitė savo įstaigos pavadinimą: dabar ji vadinasi ne klinika, o „Klarkowski odontologijos salonas“.

„Ši idėja man šovė į galvą per kasmet Miunchene rengiamą alaus festivalį „Oktoberfest“, kur padavėjos vilki bavarietiškas spalvingas sukneles su gilia iškirpte. Tai labai „tonizuoja“ lankytojus, ypač vyrus, kurie žvelgdami į moters krūtinę užmiršta visas savo problemas. Aš pagalvojau, o kodėl „dirndl“ nepritaikyti kaip skausmo ir baimės slopinimo priemonės? Įsivaizduokite, padėjo!“ – pasakojo odontologijos salono šeimininkė.

Ir tiesa, kai vietoj baltų chalatų pacientas mato asistentes ir gydytojas gražiomis suknelėmis, toks vaizdas jį iš karto atpalaiduoja. O gili odontologės ar jos asistentės iškirptė vyriškos giminės pacientus tiesiog hipnotizuoja, priverčia sėdėti praverta burna ir žiūrėti į vieną tašką.

Kai kurių burnos plačiai atsiveria jau peržengus Marie Catherine Klarkowski salono duris. O seksualiai atrodančios darbuotojos – puiki odontologo reklama, ar ne?

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.