Dėl Kim Kardashian užpakalio moterys gula po siurbtukais

Vienas Majamio grožio salonas klientėms, ištroškusioms turėti tokį užpakaliuką, kaip „interneto sprogdintoja“ Kim Kardashian, siūlo keistą procedūrą, pavadintą „vakuumine terapija“. Salone „Sculpting Goddess" tokia užpakalio didinimo procedūra kainuoja 60 dolerių (apie 50 eurų), rašo „Daily Mail“.

„Sculpting Goddess“ savininkė pasakojo, kad norimam rezultatui pasiekti reikia keleto sesijų – paprastai nuo 4 iki 6.<br>Instagram nuotr.
„Sculpting Goddess“ savininkė pasakojo, kad norimam rezultatui pasiekti reikia keleto sesijų – paprastai nuo 4 iki 6.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 2:44 AM

Ant klientės sėdmenų uždedami du „siurbimo kaušeliai“, ir ji su jais turi gulėti 45 minutes. Tvirtinama, kad šitai padeda „pakelti, padidinti ir sustangrinti“ sėdmenis. Kaip įrodymą grožio salonas savo „Instagram“ puslapyje įkėlė visą pluoštą nuotraukų.

„Sculpting Goddess“ savininkė pasakojo, kad norimam rezultatui pasiekti reikia keleto sesijų – paprastai nuo 4 iki 6.

Ši neinvazinė procedūra, pasak jos, suformuoja dailesnį užpakaliuką „mobilizuodama riebalus“. Taip pat, esą, padeda kovoti su celiulitu, suminkština odą ir net pašalina toksinus.

Tina tvirtino pati sau pasidariusi šią procedūrą prieš metus, ir rezultatai iki šiol išlikę – taigi, „siurbimo kaušelių“ poveikis yra ilgalaikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.