Britės bandymas namų sąlygomis pasididinti lūpas baigėsi liūdnai

Gail gali džiaugtis, kad jai netrūko kraujagyslės.<br>Facebook nuotr.
Gail gali džiaugtis, kad jai netrūko kraujagyslės.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 11:19 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:05 PM

Neišgalėdama susimokėti solidžios sumos už lūpų didinimą, bet trokšdama, kad jos atrodytų tokios pat geidulingos, kaip realybės šou žvaigždės Kylie Jenner, britė Gail Scott nusprendė pasididinti jas pati.

Laisvalaikiu reklamuojanti maudymosi kostiumėlius, o šiaip pardavėja dirbanti mergina nudžiugo, internete perskaičiusi apie lūpų didinimą namų sąlygomis. Buvo siūloma internetu įsigyti prietaisą, kuris lūpas neva padaro geidulingas, tai yra, panašias į ančiuko snapą, be jokių šimtus eurų kainuojančių injekcijų, rašo „Daily Mail“.

Prietaiso veikimo principas – užsidėjus nedidelį indelį čiulpti jį, prisisiurbus lūpomis. Tada, esą, į lūpas priplūsta daugiau kraujo, ir jos kurį laiką atrodo išsipūtusios.

Gail visgi nepanoro leisti pinigų ir šiam keliasdešimt eurų kainuojančiam prietaisui ir vietoj jo panaudojo dangtelį nuo mažo plaukų lako buteliuko. Užsidėjusi ant lūpų, čiulpė jį penkias minutes, kol lūpas pradėjo dilgčioti.

Nusiėmusi dangtelį pradžioje mergina buvo sužavėta – lūpos iš tiesų atrodė pilnesnės. Bet po kelių minučių aplink burną išryškėjo skausmingos mėlynės. Kol mėlynės išnyks, mergina nebegalės pozuoti kaip modelis. Įspėdama kitas putlių lūpų ištroškusias merginas, Gail pasidalijo savo nuotraukomis socialiniame tinkle.

„Atrodo, lyg man būtų spardę į burną. Negana to, kad skauda, tamsios mėlynės virš mano burnos atrodo kaip ūsai“, – rašė susikrimtusi mergina ir prisipažino, kad gėdijasi išeiti iš namų, jos kaip modelio karjera žlugo.

Tik po to Gail sužinojo, kad jai dar labai gerai baigėsi – per tokias „procedūras“ gali sprogti kraujagyslės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.