Baisus nušalimas: prisilinksminusi australė vos neprarado rankų

Kanadoje gyvenanti australė Emma Quirk per daug išgėrusi vidury žiemos užmigo lauke šalia baro ir siaubingai nušalo rankas. Ji imgur.com pasidalino skausmingų žaizdų nuotrauka ir prisipažino, kad buvo labai kvaila.

Moteris teigė, kad neprisiminė nieko iš tos nakties.<br>Imgur nuotr.
Moteris teigė, kad neprisiminė nieko iš tos nakties.<br>Imgur nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-23 12:16, atnaujinta 2018-01-08 12:19

Moteris teigė, kad neprisiminė nieko iš tos nakties. Bare ją paskutinį kartą matė 2:30 nakties, rašo „Daily Mail“.

E.Quirk draugams pasakė, jog eina parūkyti, ir pradingo nepasiėmusi nei striukės, nei pirštinių. Lauke buvo 30 laipsnių šaltis.

Moterį po 3 valandų susirietusią ir bandančią užmigti rado prie slaugyklos. Jos pirštai buvo pamėlę.

„Mane rado 5:45, – pasakojo E.Quirk. – 6:30 seselė pasakė, jog man pasiseks, jei išsaugosiu savo pirštus. Blogiausiu atveju galėjau netekti visų delnų.“

Moterį kelias dienas gydė ligoninėje. Pasak moters, medikai norėjo pamatyti jos pūsles ir sužinoti, kiek laiko australė gali išbūti šaltyje.

Jai padėjęs gydytojas Randallas Friesenas pasakė, kad pirštai ištins ir ant jų atsiras pūslės, kurias po kelių dienų bus galima susprogdinti.

„Skausmas ir spaudimas buvo nepakeliami, – prisipažino E.Quirk. – Gėriau vaistus. Visi žino, kad skausmas gyjant nušalimo žaizdoms būna siaubingas.

Kito vizito metu daktaras R.Friesenas skalpeliu įpjovė mano pūsles. Visur taškėsi pūliai. Atrodo, kad jų pakliuvo ir ant ligoninės užuolaidų.“

Pūslės išsileido po kelių minučių, ant pirštų liko tik oda.

Moters pirštai po truputį gyja. E.Quirk jau gali juos valdyti, bet gydytojas vis dar susirūpinęs dėl kairiojo mažylio ir dešiniojo vidurinio piršto galiuko būklės.

„Tikslaus atsakymo nesužinosiu iki birželio, – teigė moteris. – Jei juos prarasiu, norėsiu asmeniškai pagaminto protezo.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.