Moteris alergiška savo vyro bučiniams

Daugumai porų prisilietimai lūpomis yra didžiausia meilės ir aistros išraiška. Tik ne 28 m. britei Kerrie Armitage, kuri kenčia nuo keistos alergijos rūšies. Moteriai jos vyro Peterio bučiniai sukelia skausmingus odos bėrimus.

Moteris jau ketverius metus neleidžia vyrui savęs bučiuoti, nes seilės nuo jo lūpų jai sukelia bėrimus.<br>Facebook nuotr.
Moteris jau ketverius metus neleidžia vyrui savęs bučiuoti, nes seilės nuo jo lūpų jai sukelia bėrimus.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 8:15 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 1:20 PM

Tris vaikus auginanti moteris serga vadinamąja akvagenine (vandens) dilgėline – tai alergija vandeniui. Liga buvo diagnozuota prieš dvejus metus – po to, kai, Kerrie patekus į liūtį, jos odą nusėjo baisios pūslės, rašo „Daily Mail“.

Moteris jau ketverius metus neleidžia vyrui savęs bučiuoti, nes seilės nuo jo lūpų jai sukelia bėrimus.

„Kai Peterio lūpos drėgnos, jo seilės man gali sukelti reakciją. Prieš mane pabučiuodamas jis turi užtikrinti, kad lūpos būtų visiškai sausos“, – pasakojo Kerrie. Skasuminga reakcija kyla ne po kiekvieno bučinio – tačiau niekada neįmanoma žinoti, po kurio karto ji pasireikš.

Padėtis tokia prasta, kad alerginė reakcija gali kilti netgi apkabinus savo vaikus – jų kūno šiluma ją priverčia prakaituoti. Moteris jau yra išmokusi tramdyti savo ašaras, nes ir jos jai sukelia skausmingą reakciją.

Vyrą žmonos liga trikdo, tačiau jis ją labai palaiko.

„Praleidus daug metų kartu, tai tapo įprasta. Išmoksti prisitaikyti“, – sakė Kerrie. Visą dieną ji turi saugotis nuo odos kontaktų su skysčiais. Dėl to netgi buvo priversta mesti valytojos darbą.

Dėl retos būklės moteriai nelengva rūpintis savo higiena. Ji maudosi ne ilgiau kaip 10 minučių ir stengiasi kuo labiau sumažinti alerginę reakciją.

„Atradau, kad kuo vanduo artimesnis kūno temperatūrai, tuo greičiau aš sureaguoju, todėl maudausi labai karštame vandenyje, kad sumažinčiau reakciją“, – pasakojo moteris.

Ji negeria ir šalto vandens – jis per aštrus jos gerklei. Vietoj jo tenka rinktis kavą.

Dėl alergijos moteris net priaugo svorio – teko mesti sportą, taip pat prisidėjo šalutinis vaistų poveikis. Anksčiau nešiojusi 8 dydžio drabužius, šiandien ji renkasi 14-to.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.