Jaunai moteriai pramogos purve baigėsi siaubingomis pasekmėmis

Mėgstate lenktynes ar grumtynes purve? Pagalvokite dar kartą. Šios vasariškos pramogos pasekmės sveikatai gali būti itin skaudžios.

B.Williams apako viena akimi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
B.Williams apako viena akimi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
B.Williams apako viena akimi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
B.Williams apako viena akimi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
B.Williams apako viena akimi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
B.Williams apako viena akimi.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 11:44 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 7:54 AM

Brittany Williams, jauna motina iš Teksaso, JAV, per mažiau nei 24 valandas po lenktynių purve apako viena akimi. Tai įvyko prieš dvi savaites. Moteris kitą dieną po lenktynių pabudusi viską matė balta spalva. Netrukus paaiškėjo, kad į jos akį pateko mėsa mintanti bakterija, kuri ištirpino rageną. B.Williams apako viena akimi.

„Mano akis pradėjo skaudėti, tarsi į ją būtų patekę purvo ar šapų, – prisiminė ji. – Kai atmerkiau tą akį, mačiau tik baltą spalvą. Visas kambarys buvo baltas.“

B.Williams buvo skubiai nuvežta į ligoninę, rašo „Daily Mail“. Ji po gydymo sužinojo, kad tai kainuos 100 tūkst. dolerių (apie 89 tūkst. eurų) – ir tik todėl, kad ji neturėjo sveikatos draudimo.

„Anksčiau turėjau sveikatos draudimą, bet niekada juo nesinaudojau, – aiškino B.Williams. – Niekada nesilankiau pas gydytoją ir tiesiog išleisdavau daugybę pinigų, todėl nemačiau prasmės pratęsti sveikatos draudimą tuo metu, kai tai pasidarė per brangu.“

Ieško kito sprendimo

Dar blogiau tai, kad moterį gydyti ar nukreipti kitur atsisakė visi gydytojai, su kuriais ji susisiekė vėliau.

Jos sužadėtinis Robas lėšų rinkimui sukurtame puslapyje „GoFundMe“ tinklalapyje rašė, kad situacija pablogėjo antradienį.

„Mes buvome užsirašę atlikti giliųjų audinių biopsiją, – rašė jis. – Tačiau niekas neatliko jokių tyrimų, netgi nesusitikome su gydytojų komandos nariais, o mūsų paprašė išeiti ir pasakė, jog jų įstaigoje nebus suteikta pagalba, nes neturime nei draudimo, nei pinigų apmokėti visoms išlaidoms.“

Nepaisant to, kad jai reikia naujo gydytojo ir geresnių vaistų, B.Williams išlieka optimistiška ir tikisi, kad įmanoma kažką padaryti, kad jos akis būtų išgelbėta.

„Nors įvyksta siaubingų dalykų, aš nepasiduodu, – sakė ji. – Nėra jokios prasmės sėdėti ir pykti ant pasaulio, nes tai tik apkartintų mano tolesnį gyvenimą.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.