Stebuklingoji liemenėlė – veikia geriau nei plastinė chirurgija?

Serbui Milanui Miličiui (30 m.) idėja sukurti liemenėlę, gebančią padidinti moters krūtinę, šovė po to, kai jo mergina pasiskundė dėl per mažų krūtų. Dabar jo išradimą išbandys dvi amerikietės, po ko paaiškės, ar vyro išradimas tikrai veikia.

Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Liemenėlė padidina krūtinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

2015-09-07 14:02, atnaujinta 2017-10-17 02:06

M.Miličius tikina, jog jo išrasta vibruojanti liemenėlė padės moterims padidinti krūtinę vienu dydžiu vos per 7 dienas. Vyras siekia taip padėti moterims, kurios nepatenkintos savo krūtine, tačiau nori išvengti skausmingos krūtų didinimo operacijos.

Tiesa, prieš tai liemenėlė turi pereiti griežtus klinikinius patikrinimus ir sėkmė atveju, po kurio laiko ją galės įsigyti bet kuri moteris. Dabar liemenėlę jau išbando pirmosios moterys Jungtinėse Amerikos valstijose.

Europoje atlikti tyrimai duoda teigiamų rezultatų. Majamyje viena moteris išbandžiusi vibruojančią liemenėlę taip pat pastebėjo, jog jos krūtinės dydis padidėjo nuo B iki C. Ji dėvėjo liemenėlę vos po 15 minučių kasdien visą savaitę.

„Dėvėjau ją vos po 5 minutes tris kartus per dieną ir krūtinė padidėjo. Nedariau nieko kito, tad krūtinė dydis pasikeitė tik dėl liemenėlės“, – sakė ją išbandžiusi Sabrina.

Plastikos chirurgas Michael Salzheauris apžiūrėjęs moterį patvirtino, jog jos krūtinė padidėjo. Nors skeptikai vis tiek nėra linkę tikėti stebuklingomis liemenėlės galiomis, Sabrina tvirtino esą krūtinės padidėjimas niekaip nesusijęs su jos mėnesinių ciklu, ji taip pat nepriaugo svorio.

Medicinos studentė Adrena irgi išbandė vibruojančią liemenėlę ir tikina, jog ji puikiai veikia. „Mano krūtinės dydis pasikeitė nuo 32B iki 34C. Krūtis išliko padidėjusios net praėjus trims mėnesiams po bandymo“, – tikino Adrena.

Mergina pripažino iš pradžių buvusi labai skeptiška, tačiau išbandžiusi liemenėlę pakeitė nuomonę. „Krūtinė išliko padidėjusi ilgą laiką, nors maniau, kad tai bus trumpalaikis rezultatas. Be to, nejaučiau jokio šalutinio poveikio – nepatogumo ar niežėjimo. Būtinai rekomenduosiu ją draugėms.

Nenorėčiau gultis po peiliu, o šis būdas yra neinvazyvus“, – sakė mergina.

Adreną taip pat apžiūrėjo plastikos chirurgas ir patvirtino, kad jos krūtinė padidėjo. „Galiu patvirtinti, kad jos krūtys padidėjo. Palyginome nuotraukas darytas prieš ir po – rezultatas akivaizdus. Nors krūtinė padidėjo ne taip ženkliai, kaip būna po plastinės operacijos, bet rezultatas vis tiek matomas plika akimi“, – sakė gydytoja.

Medikė tikino norinti atlikti daugiau klinikinių tyrimų ir išsiaiškinti, kaip iš tiesų veikia vibruojanti liemenėlė. Tai patvirtina ir pats jos išradėjas. „Noriu, kad ją išbandytų 100 moterų, o pasisiūliusių tai padaryti tikrai netrūksta. Be to, liemenėlė nėra brangi, todėl pagaminti jų daugiau nebus sunku. Tereikia tik pradėti bendradarbiauti su universitetu, kuris imtųsi atlikti tyrimą“, – sakė M.Miličius.

Vyras prisipažino, kad idėja sukurti vibruojančią liemenėlę kilo tuomet, kai jo mergina Jelena pasiskundė norinti turėti didesnę krūtinę. Tačiau plastinei operacijai jie neturėjo pakankamai pinigų, o ir Jelena nenorėjo gultis ant operacinės stalo.

„Tuomet ir pradėjome savo ieškojimus. Sukūriau pirmąją liemenėlę, bet negalvojau, kad dėvint ją rezultatai išryškės taip greitai. Jau po kelių dienų krūtinė padidėjo“, – sakė M.Miličius.

Nors vyras neatskleidžia, kaip veikia jo išradimas, tačiau prisipažįsta, kad vibravimas skatina kraujotaką, didina kraujo patekimą į krūtis. „Tai visiškai sveikas ir nekenksmingas būdas padidinti krūtinę“, – tikino išradėjas.

M.Miličius nori nueiti dar toliau – sukurti liemenėlę, kuri ne tik padidintų krūtinę, bet ir gebėtų ją pakelti. „Krūtys taps didesnės, apvalesnės, nesuglebusios“, – teigė vyras. Jis taip pat tikino, jog liemenėlė suteikia ilgalaikį rezultatą. Esą net ir praėjus dviem metams po to, kai jo mergina išbandė liemenėlę, krūtinė išliko padidėjusi.

Vyras sakosi sulaukęs daug gerų atsiliepimų iš moterų, kurios jau išbandė jo išradimą. „Jos sako rekomenduosiančios mano liemenėlę draugėms, klausia, kada galės įsigyti. Tačiau šiuo atveju man svarbiausia ne pinigai. Noriu padėti moterims, kurios nepatenkintos savo krūtine“, – sakė M.Miličius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?