Stimuliuojantis pratimas – kai reikia, kad protas geriau veiktų

Sutikite, kiekvienam iš mūsų būna akimirkų, kai darbų – iki kaklo, tačiau siaubingai tingisi juos atlikti. O ką jau kalbėti apie moksleivius, kurių kiekvieną dieną laukia milžiniški pamokų krūviai mokykloje ir daugybė informacijos atliekant namų darbus.

Išmėginkite šią trijų minučių mankštą ir jūs pasieksite akivaizdžių stulbinančių rezultatų.<br>123rf nuotr.
Išmėginkite šią trijų minučių mankštą ir jūs pasieksite akivaizdžių stulbinančių rezultatų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2015, 9:00 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 6:18 PM

Na ir kaip atlikti visas pavestas užduotis sklandžiai ir sėkmingai? Išmėginkite šią trijų minučių mankštą ir jūs pasieksite akivaizdžių stulbinančių rezultatų.

Šio rekomenduojamo pratimo paslaptis slypi dirginamuose energetiniuose centruose, kurių ausyse yra daugybė. Medikai teigė, kad jei žmogus žino, kuriuos reikia užčiupti ir masažuoti, tikrai galima pasiekti norimų rezultatų, pagerinti koncentraciją, susikaupimą. Jei jums pavyks tinkamai atlikti šiuos pratimus, akivaizdžiai pagerinsite savo gyvybingumą bei jausitės psichologiškai stabiliau, mat pratimai paremti tam tikrais jogos principais.

Tad jei norite „įdarbinti“ neuronus ir pagaliau atlikti visus reikiamus darbus, išmėginkite šį 3 minutes trunkantį pratimą. Atidžiai perskaitykite, kaip reikia jį daryti ir atkartodami veiksmus paeiliui juos atlikite.

Kaip atlikti pratimus?

1. Nusiimkite visus papuošalus ir pasukite galvą į rytus. Vyresniems reikėtų galvą pasukti į šiaurę.

2. Liežuviu pasiekite gomurį ir taip jį laikykite viso pratimo metu.

3. Kairės rankos rodomuoju pirštu ir nykščiu suimkite dešinės ausies kaušelį, o dešinės – kairiosios ausies kaušelį. Nykštys turi būti priekyje, rodomasis pirštas – už ausies.

4. Giliai įkvėpkite ir palengva atsisėskite ant žemės. Iškvėpdami atsistokite. Šį pratimą neskubėdami atlikite 14 kartų. Atminkite, kad rankų pirštai turi liesti ausų kaušelius, o liežuvis – gomurį.

Jei norite, kad šie pratimai imtų veikti, kartokite juos kiekvieną dieną anksti ryte. Į šią mankštą galite įtraukti ir moksleivius, kuriems trūksta koncentracijos pamokų metu. Pirmieji teigiami rezultatai pasijus per kelis mėnesius, o vaikų pažymiai mokykloje pagerės 20-35 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.