Moterys žindo viena kitos vaiką ir tikina, jog tai normalu

Stefani Tatavitto (23 m.) iš Konektikuto ir Chrystal Klein (23 m.) susipažino socialiniame tinkle „Facebook“. Jos taip susidraugavo, kad dabar žindo viena kitos vaiką ir teigia, jog taip daryti turėtų daugiau moterų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Draugės žindo viena kitos vaiką.<br>123rf nuotr.
Draugės žindo viena kitos vaiką.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 26, 2015, 3:50 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 4:30 PM

Moterys susipažino prieš 5 metus. Žindyti viena kitos vaikus jos sugalvojo tuomet, kai Chrystal dukrai Arianai buvo vos 10 mėnesių. Tiesa, Stefani sūnui Gage tai nelabai patiko, nes jis pavydėjo savo mamos. Tačiau nė vienam iš moterų partnerių toks neįprastas draugių elgesys netrukdo.

Stefani savo draugės dukrą žindo maždaug 6 kartus per savaitę. Chrystal visai nesijaudina dėl to, jog tarp jos draugės ir Arianos gali užsimegzti stipresnis ryšys.

„Aš nemanau, kad tai kas nors šokiruojančio. Žindymas – natūralus dalykas. Be to, tai labai padeda nurimti Arianai kai dygsta jos dantukai. Jeigu kam nors tai nepatinka, turiu jiems ką atsakyti.

Jūs duodate savo vaikui karvės pieną ir jums atrodo, kad tai normalu. Tačiau jei vaiką žindo kita moteris, tai jau tampa amoralu. Man nesvarbu kas ką sako, svarbiausia tai gerai mūsų šeimoms“, – aiškino Stefani.

Jos draugė taip pat turi paaiškinimą, kodėl toks vaikų žindymas yra geras. „Jaučiuosi gerai žinodama, kad Ariana gauna pieno kai manęs nėra šalia. Dėl to man nereikia nutraukti savojo ir palikti jį buteliukuose“, – teigė Chrystal.

Moteriai atrodo, kad jos dukra puikai suvokia, kuri iš jų yra jos mama, tiesiog kita padeda ją maitinti. „Kai būname visos kartu, dukra prašo manęs pieno. Nematau jokių trūkumų šioje situacijoje, vien tik pliusus“, – tikino Chrystal.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.