Nauja mada: pilvo presą suformuoja plastikos chirurgai

Lee Coupland (31 m.) nepatingėjo nuvažiuoti tūkstančius kilometrų tam, kad plastikos chirurgai suformuotų jam tobulą pilvo presą.

Lee taip pat tikino, jog jis visai nėra tingus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Lee taip pat tikino, jog jis visai nėra tingus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2015, 9:23 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 3:10 PM

Operacija jam buvo atlikta Turkijos gydymo įstaigoje. Iš pradžių vyrui nusiurbti pilvo riebalai, o vėliau suformuotas sportiškas presas.

„Manau taip elgsis vis daugiau žmonių. Tokios operacijos taps populiarios kaip ir krūtinės didinimo“, – sakė Lee.

Lee toli gražu ne vienintelis britas užsimanęs tokios procedūros. Per pastarąjį pusmetį į Turkiją traukė net 6 vyrai svajojantys apie tobulą pilvo presą.

„Chirurgas mane apžiūrėjo, užčiuopė, kur yra raumenys ir suformavo juos taip, kad atrodytų kuo natūralesni. Vėliau lazeriu buvo padaryti įpjovimai – grioveliai, kurie atrodo kaip išryškėję raumenys“, – pasakojo Lee.

Po operacijos vyras turėjo net 7 savaites dėvėti korsetą tam, kad kūnas visiškai sugytų. Tačiau jis tikina esąs patenkintas gautu rezultatu.

Tiesa, chirurgai tikina, kad tokia procedūra tinka ne visiems. Jei ant jūsų pilvo daugiau nei 2 centimetrai riebalų – operacijos niekas atlikti nesiims. Mat žmogui turi būti geros fizinės formos.

Lee taip pat tikino, jog jis visai nėra tingus. Operacija tik išryškino raumenis, kuriuos jis turi. Vyras paaiškino, kad operacijai ryžosi todėl, jog nori daugiau leisti laiko su šeima, o ne sporto salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.