Agrastai ir alijošius – pagalba sprendžiant intymią problemą

Dažna moteris baiminasi, kad pagimdžius kūdikį makštis išplatės – o tada, esą, seksas nebeteiks jokio malonumo. Ši baimė tarp moterų išplitusi labiau, nei galime įsivaizduoti. Bet gera žinia ta, kad yra efektyvių, daug nekainuojančių liaudiškų priemonių suteikti makščiai daugiau standumo.

Yra efektyvių, daug nekainuojančių liaudiškų priemonių suteikti makščiai daugiau standumo.<br>123rf nuotr.
Yra efektyvių, daug nekainuojančių liaudiškų priemonių suteikti makščiai daugiau standumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2015, 4:05 PM, atnaujinta May 25, 2017, 6:57 AM

Agrastai

Agrastai valo makštį ir gerina ir saugo jos sveikatą. Taip pat jie padeda kontroliuoti jos išskyrų tirštumą ir apsaugo nuo blogo kvapo.

Paimkite 10-12 agrastų uogų (tinka ir šaldytos), sutrinkite ir užpilkite paprastu vandeniu. Išvirkite, o gautą masę atvėsinkite šaldytuve.

Kai mišinys atvės, iškart po vonios tepkite ant makšties. Agrastai efektyviai atstato čia esančių raumenų elastingumą ir tvirtumą. Pradėjus naudoti šį metodą, paprastai poveikis pajuntamas po keleto savaičių.

Alijošius

Tai – patikrinta priemonė sutraukti išsiplėtusius makšties audinius. Be to, alijošius padeda nuo makšties išsausėjimo ir niežulio.

Du valgomuosius šaukštus alijošiaus gelio užtepkite ant vidinių ir išorinių lytinių lūpų. Darykite tai kartą per dieną, kol pastebėsite pagerėjimą.

Speciali mankšta

Geriausia šiuos pratimus daryti gulint ant nugaros, visiškai atsipalaidavus.

Greitai suspauskite ir atpalaiduokite makšties raumenis, padarykite 15 sekundžių pertrauką, po to vėl kartokite. Padarykite tai tris kartus, po to minutę pailsėkite.

Po to suspauskite makšties raumenis ir išlaikykite keletą minučių. Atpalaiduokite keletui sekundžių ir pakartokite iš naujo.

Tarp pakartojimų darykite 15 sekundžių pertrauką. Pratimą kartokite apie 10 minučių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.