Turite duobutes nugaros apačioje? Sužinokite, ką tai reiškia!

Nugaros apačioje, kiek virš sėdmenų, esančios duobutės neretai yra laikomos ypatingo patrauklumo suteikiančiu atributu. Jas turi tiek vyrai, tiek moterys, kadangi anatomiškai šie įdubimai susiformuoja ten, kur susijungia dubens kaulai. Jos vadinamos Apolono (vyriškosios) bei Veneros (moteriškosios) duobutėmis.

Veneros duobutės virš sėdmenų.<br>123rf nuotr.
Veneros duobutės virš sėdmenų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-10 18:15, atnaujinta 2017-05-26 00:38

Deja, neturint reikiamų genų ar reikiamo ilgio raiščių, duobutės nesusiformuoja, kadangi jos susidaro taškuose, kur nėra raumeninio audinio. Tokių duobučių neturi ir antsvorį turintys asmenys.

Vis dėlto, jei metate antsvorį, gali būti, kad mažėjant papildomiems kilogramams jos išryškės.

Tik kyla klausimas, ar jos ką nors reiškia, ar visgi tai – tik anatominė išvaizdos detalė?

Skirtingi šaltiniai praneša apie skirtingas šio atributo funkcijas. Vienų tyrimų teigimu, jos reiškia gerą kraujo cirkuliavimą, kuris yra būtinas stipriam seksualiniam pasitenkinimui.

Kiti teigia, kad šie įdubimai reiškia, kad juos turinti moteris yra sutverta gimdyti vaikus. Nuo seno tikėta, kad tokiomis duobutėmis paženklinta moters pagimdo sveikus vaikus. Vis dėlto, tokiu teiginiu neatsižvelgiama į kitus svarbius aspektus, padedančius sklandžiam gimdymui, pavyzdžiui, klubų plotis.

Na, o kitiems tai – tiesiog gražu. Teisti negalima – jei vieniems patinka lieknas liemuo, kitiems ilgos kojos, gali patikti ir du maži taškeliai virš sėdmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.