Kas iš tikrųjų vyksta atliekant brazilišką bikinio depiliaciją

Daugybė moterų kas mėnesį lankosi įvairiuose depiliacijos salonuose, kuriuose moka už įvairiausias procedūras. Kone pati populiariausia, matyt, yra bikini depiliacija. Taip yra dėl kelių priežasčių. Kelios iš jų – tai pakankamai skausminga, daug laiko reikalaujanti procedūra, kurią atlikti pačiai yra gana sudėtinga dėl sunkiai prieinamų vietų.

asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-02 13:32, atnaujinta 2017-05-20 01:54

Nors ir populiari, ši procedūra apipinta mitais, o merginos, kurios norėtų ją išbandyti, gėdijasi klausti informacijos. Visgi, viena moteris išdrįso pabandyti. Savo patirtį ji suskirstė į 10 punktų, kuriuos paskelbė glamour.com.

„Praėjusį mėnesį, būdama 40-ies, pirmą sykį salone patyriau, ką reiškia braziliška bikini depiliacija. Tiesą pasakius, iki tol maniau, kad ir paprasta depiliacija vašku yra pakankamai skausminga, be to, niekas niekuomet nesiskundė mano plaukuotumu.

Tačiau faktas, kad su draugu užsisakėme nuostabias atostogas ant jūros kranto mane privertė pamąstyti apie vizitą į saloną. Norėjau paprastos depiliacijos, kuomet pašalinami tik už kelnaičių ribų esantys plaukeliai. Visgi, meistrei paklausus ar norėčiau braziliškos procedūros, pamaniau, kodėl gi ne.

Štai, ką būčiau norėjusi žinoti iki procedūros, tačiau išmokau tik jai vykstant:

1. Mano meistrė mane iščiupinėjo visą. Jos rankos lietė vietas, kurių niekuomet joks vyras nebuvo palietęs.

2. Vienu metu turėjau praskėtusi laikyti savo sėdmenis tam, kad ji galėtų išrauti plaukelius iš vietų, kuriose net nežinojau, kad jie auga.

3. Ten ji pritepė tiek daug vaško, kad išsigandau, jog mano išangė užsiklijuos. Iš tiesų, ėmiau panikuoti ir vienu metu netgi pagalvojau, kad uždusiu, nors kuo puikiausiai žinojau, per kur kvėpuoju iš tikrųjų.

4. Salone, kuriame man atliko procedūrą, yra nedidelis metalinis oro ventiliatorius, nukreiptas tiesiai į tarpukojį. Jis vėsino užteptą karštą vašką. Bent man jausti vėją intymioje zonoje pasirodė nejauku.

5. Po procedūros šlapinantis nebelieka vienos srovės. Viskas tampa daug panašiau į purkštuvą vejai laistyti. 

6. Kai einu, jaučiuosi taip, lyg man tarp kojų būtų įdėtas griežinėlis kumpio.

7. Prakaito bėgimas užpakalio grioveliu tampa visiškai nauja patirtimi.

8. Galiausiai, kai duše prausiausi, mano intymi zona man pačiai atrodė lyg ne mano“, – pasakojo ji.

Taigi, belieka Jums pačiai nuspręsti ar jausmas ir komfortas, kurį patirsite po procedūros yra vertas skausmo, jaučiamo procedūros metu. Tačiau, kad ir ką benuspręstumėte, sakyti, jog nežinojote, kas vyksta, nebegalėsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.