Naujasis interneto iššūkis: įrodyk, kad tavo kelnaitės švarios

Paskutinysis iššūkis, pasirodęs interneto platybėse, pritrenkė net ir visko mačiusius – moterys yra skatinamos kelti nuotraukas, įrodančias, kad jos neturi... makšties išskyrų, pranešė hellogiggles.com.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-07 07:19, atnaujinta 2017-05-19 16:24

Kritikų nuomone, tai ne tik skleidžia melagingą informaciją apie tai, kaip funkcionuoja moters organizmas, bet ir priverčia sveikas moteris jaustis blogai.

Kol kas nėra žinoma, kur šis „kelnaičių iššūkis“ kilo, tačiau aišku viena – tai yra visiškas absurdas. Jame yra prašoma moterų, dienos pabaigoje į savo socialinio tinklo paskyrą įkelti nuotrauką, kurioje būtų nufotografuota vidinė visą dieną dėvėtų apatinių pusė.

Viso šio iššūkio pagrindinė problema yra ta, kad tokios nuotraukos, kuriose moterys dėvi ką tik apsimautas, o ne visą dieną dėvėtas, kelnaites, skleidžia dezinformaciją, kad makšties išskyros yra nenormalu.

Realybė yra visai kitokia. Šios išskyros ne tik normalios, bet ir būtinos. Jos padeda išsivalyti moters vidiniams lytiniams organams, jų pagalba galima sekti menstruacinio ciklo stadiją. Išskyrų pokyčiai taip pat nurodo ar makštyje nėra infekcijos.

Sveikų moterų makštys gamina skirtingos tekstūros ir spalvos skystį. Yra visiškai normalu, jeigu jų spalva varijuoja tarp skaidrių bei pieno baltumo atspalvių ir nėra jaučiamas skausmas ar deginimas.

Daugiau išskyrų pasireiškia ovuliacijos metu, maitinant krūtimi ar esant seksualiai susijaudinus.

Socialiniame tinkleTwitter daugybė moterų pasipiktino, kad dailioji lytis pati randa būdų, kaip sumenkinti moteriškumą ir tai, kas natūralu ir visiškai normalu, paversti šleikštulį keliančiu dalyku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.