Vakare plaukus įtrinkite šia priemone. Rezultatai nustebins

Nors didelis suvartojamo brendžio kiekis sveikatai tikrai neatneš jokios naudos, nedidelės jo normos gali iš tikrųjų padėti jūsų išvaizdai. Tereikia jį ne gerti, bet gėrimu sutepti odą, o ypač galvos.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2016, 5:52 PM, atnaujinta May 17, 2017, 4:18 AM

Senolių išmintis byloja, kad tai – tiesiausias kelias stiprių ir gražių plaukų link. Juo trinant skalpą netrukus ima jaustis švelnus deginimas, dėl kurio jaudintis nereikėtų. Priešingai – tai tik įrodo, kad priemonė veikia.

Norint pasiekti geriausių rezultatų, reikia nedidelį kiekį brendžio sumaišyti su aliejumi (alyvuogių, kokosų, migdolų ar pan.) ir gauta mase įtrinti į visą skalpą sukamaisiais judesiais. Vėliau nulenkti galvą žemyn ir dar porą minučių patrinti pirštais.

Jeigu netrukus pajausite šylančią odą ar nežymų deginimą, neišsigąskite. Vis dėlto, jausmui sustiprėjus derėtų išplauti mišinį ir netęsti procedūros, rašo cuisineandhealth.com.

Geriausia būtų mišinį iš pradžių išbandyti ant nedidelio odos ploto dėl galimos alerginės reakcijos.

Po to, kai baigiate masažuoti, suvyniokite plaukus į aliuminio foliją ir užsimaukite naktinę kepuraitę. Visgi, venkite sutepti plaukų galiukus, kadangi kaukėje esantis brendis plaukus džiovina.

Tai iš pradžių daryti reikėtų porą kartų per savaitę, o pirmaisiais rezultatais galėsite džiaugtis jau po mėnesio. Visgi, įvairiomis odos ligomis sergantys ar turintys alergijų asmenys, turėtų imtis ypatingų atsargumo priemonių bei pasikonsultuoti su dermatologu.

Be kraujotakos aktyvinimo, šis gėrimas taip pat turi puikių odą valančių savybių. Tai ypač svarbu moterims, naudojančioms daug skirtingų plaukų kosmetikos priemonių.

Įvairūs plaukų formavimui skirti lakai, želė, vaškai ir panašūs produktai užteršia odą, užkemša poras, o tai stabdo plaukų augimą. Kartais tai gali sukelti ir spuogelių atsiradimą ar plaukų slinkimą.

Norint šių nemalonumų išvengti, būtina palaikyti galvos odą švarią. Brendis – kone geriausia, sveikiausia ir pigiausia priemonė to pasiekti.

Tiesa, reikėtų nepersistengti ir galvos odai bei plaukams procedūrą vėliau taikyti kartą per mėnesį, mat alkoholis, per dažnai tepamas ant odos, ją išsausins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.