5 natūralūs būdai sustangrinti ir pakelti krūtis

Nesvarbu, kokio dydžio jos bebūtų, kiekviena moteris nori, kad jos krūtys būtų dailios ir stangrios. Tai ne tik pakelia jos pasitikėjimą savimi, bet ir padaro ją patrauklesnę kitiems.

5 metodai padės susigrąžinti norimą stangrumą bei išvaizdą.<br>123rf nuotr.
5 metodai padės susigrąžinti norimą stangrumą bei išvaizdą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-06 17:37, atnaujinta 2017-05-11 08:44

Deja, įvairūs gyvenimo veiksniai, tokie kaip nėštumas, žindymas ar amžius, gali neigiamai paveikti krūtinę. Be abejo, yra daugybė būdų pakelti krūtims. Populiariausias iš jų – plastinė operacija, tačiau ne visos moterys turi tam reikalingą biudžetą, rašė justhealthylifestyle.com.

Taigi, nelieka nieko kito kaip išbandyti pigesnius, kiekvienai prieinamus būdus patobulinti savo išvaizdą. Laimei, žemiau pateikiami 5 metodai padės susigrąžinti norimą stangrumą bei išvaizdą.

1. Masažuokite su migdolų aliejumi bei alavijo želė

Seniai žinoma, kad alavijas puikiai stangrina odą. Jis jau daugelį amžių buvo naudojamas pašalinti smulkioms raukšlelėms, kadangi efektyviai drėkina odą.

Krūtų masažui taip pat galite naudoti migdolų aliejų. Jis paskatina kraujotaką, o tai užtikrins krūtų aprūpinimą reikiamomis medžiagomis.

2. Sveikai maitinkitės

Sveika mityba yra ne tik geros savijautos, bet ir išvaizdos pagrindas. Krūtis prilaikantiems raumenims yra ypač svarbūs baltymai, todėl į mitybą būtinai įtraukite jų turinčius produktus, tokius kaip liesa mėsa, kiaušiniai, pieno produktai.

Be to, tam, kad galėtumėte džiaugtis gražia krūtų forma, nepraleiskite progos suvalgyti kopūsto, pomidorų, kalafijorų, brokolių, morkų bei kitų šviežių daržovių. Jose gausu kalcio bei įvairių vitaminų, kurie užtikrins, kad krūtinė neprarastų formos.

3. Alyvuogių aliejus

Jau seniai kalbama apie alyvuogių aliejaus naudą sveikatai. Šiame aliejuje yra ne tik gausu antioksidantų bei vitaminų, bet ir odą stangrinančių savybių. Krūtis masažuojant su alyvuogių aliejumi, teigiamą poveikį išvysite jau po poros dienų.

4. Kiaušinio trynys bei agurkas

Įrodyta, kad agurkas padeda sustangrinti odą. Būtent todėl jis yra naudojamas pridengti akims SPA centruose, iš jo yra gaminamos įvairios kaukės. Tuo tarpu kiaušinio trynyje gausu odą prisotinančių medžiagų.

Pasigaminus kaukę iš šių dviejų produktų, iš karto pajausite skirtumą. Tam tereikia vaisių sutrinti, gautą masę sumaišyti su tryniu ir mišiniu patepti krūtis. Maždaug pusvalandį palaukite ir nuplaukite šiltu vandeniu. Darykite tai kas dieną ir jau po savaitės pastebėsite skirtumą.

5. Plaukimas

Pasirodo, pakanka vos 30 minučių treniruotės tam, kad pamažu sutvirtėtų krūtis prilaikantys raumenys. Nors tai ir daugiausia pastangų reikalaujantis metodas, jis taip pat užtikrina ir viso kūno mankštą, kuri gali ne tik pakelti nukarusias krūtis, bet ir sutvirtinti kūną ar ištirpdyti kelis papildomus kilogramus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.