Radinys moters kaukolėje pribloškė net ir visko mačiusius medikus

Jeigu pastaruoju metu skundėtės galvos skausmu, jaudintis nereikėtų – greičiausiai tai dėl streso ar skysčių trūkumo atsiradęs nemalonus pojūtis. Tačiau, jeigu esate gimę po nelaiminga žvaigžde, visai gali būti, kad galvos skausmą sukėlė gyvas tarakonas, ropinėjantis kaukolėje, rašė iflscience.com.

Jeigu esate gimę po nelaiminga žvaigžde, visai gali būti, kad galvos skausmą sukėlė gyvas tarakonas, ropinėjantis kaukolėje.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Jeigu esate gimę po nelaiminga žvaigžde, visai gali būti, kad galvos skausmą sukėlė gyvas tarakonas, ropinėjantis kaukolėje.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Radinys moters kaukolėje pribloškė net ir visko mačiusius medikus.<br>123rf.com
Radinys moters kaukolėje pribloškė net ir visko mačiusius medikus.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 6:20 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:38 AM

Kai 42 metų Indijos pilietė kreipėsi į medikus dėl nemalonaus kutenimo tarp nosies ir akių,ji teigė, kad taip pat jautė itin stiprų deginantį skausmą iš karto po to, kai neaiškios kilmės objektas sujudėdavo jos kaukolėje.

Neištvėrusi moteris nuvyko į ligoninę, kurioje buvo atliktas skenavimas bei tyrimas rentgeno spinduliais. Jų metu paaiškėjo, kad jos kaukolėje, tarpuakyje yra įstrigęs judantis objektas. Į nosį įkišę ant plonyčio zondo pritvirtintą kamerą, medikai nustėro.

Pasirodo, moters kaukolėje judėjo ne šiaip bet kas, bet suaugęs ir stambus tarakonas, kuris nakties metu įlindo į jos nosį. Neįtikėtina, tačiau jis buvo vis dar gyvas ir neatrodė, kad jaustųsi prastai – moters nosyje buvo drėgna, šilta ir tamsu, todėl ji tapo kuo puikiausia slėptuve.

Vabalą medikai ištraukė žnyplėmis ir specialiu siurbliu. Procedūra užtruko 45 minutes, tačiau buvo sėkminga.

Šis incidentas iš tiesų labai retas. Priešingą nuomonę sudarė mitas, kad kiekvienas žmogus per gyvenimą miegodamas suvalgo apie 7-8 vorus (iš tikrųjų, mūsų kvėpavimas juos išgąsdina), nes vabzdžiai ar voragyviai itin retai įropoja į mūsų kūno ertmes. Visgi, kai kurios vorų rūšys ir skarabėjai gal pasislėpti ausyje.

Pasak ligoninės personalo tai tikrai buvo keisčiausias nosyje įstrigęs objektas, kadangi paprastai tenka traukti kreideles, karoliukus, smulkius žaislus. Tai buvo pirmas kartas, kai nosyje įstrigo toks didelis tarakonas. Gydytojai juokavo, kad jam tikrai reikėjo gerai pasispausti, nes tilpo ne tik jis pats, bet ir visos jo antenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.