Vos viena stiklinė šio gėrimo ir kilogramai ištirps patys

Jeigu esate pasiryžę ir norite atsikratyti papildomų kilogramų, tačiau vis nerandate laiko užsiimti sportu, suprantate, kokioje keblioje situacijoje esate. Vasara jau tuoj įpusės, ne už kalnų ir gražesni orai – norėsis iš spintos išsitraukti šortus, sukneles ar maudymosi kostiumėlius. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2017, 10:05 AM

Deja, ne visi suspėjo pasirūpinti nepriekaištingomis kūno linijomis. Todėl naturalcureshouse.com puslapyje yra siūloma išeitis – toksinus ir šlakus iš žarnyno valantis gėrimas, kurio tereikia suvartoti vos vieną stiklinę, o kilogramai ištirps patys.

Visų pirma, jo sudedamosios dalys tiesiogiai veikia žarnyną, skatina virškinimą ir mažina pilvo pūtimą. Jis taip pat pagreitina medžiagų apykaitą ir pagerina tuštinimąsi.

Be to, šis gėrimas suteikia daug energijos, todėl galėsite juo pakeisti organizmo rūgštingumą keliančios rytinės kavos puodelį.

Svarbu tai, kad visos jo sudedamosios dalys yra sveikos: imbiere esančios medžiagos skatina imuninės sistemos veiklą bei virškinimą, citrinoje bei petražolėse yra gausu vitamino C, vanduo padeda palaikyti gerą skysčių pusiausvyrą organizme, o agurkas prideda gaivaus skonio bei (jeigu neluptas) turi skaidulų, todėl pagerina tuštinimąsi.

Tam, kad pasigamintumėte šį gėrimą jums reikės:

Pusės citrinos,

1 trumpavaisio agurko,

1 a.š. tarkuoto šviežio imbiero,

Nedidelės puokštelės petražolių,

Trečdalio puodelio vandens.

Jeigu gėrimas išeina per tirštas, vandens pilkite daugiau.

Paruošimas: viską sudėkite į maisto smulkintuvą ir trinkite tol, kol gausite vientisą skystį. Gėrimą patartina gerti vakare prieš miegą arba ryte.

Ypatingo atsargumo reikia žmonėms, kurių skrandžiai yra jautrūs ir tie, kurie kenčia nuo padidėjusio rūgštingumo, turi skrandžio ar dvylikapirštės žarnos opų. 

Taip pat derėtų atkreipti dėmesį, kad vien kokteiliais liekno kūno nepasieksite. Sveikatą gerinantys ir virškinimą skatinantys gėrimai neturėtų tapti maisto pakaitalais. 

Be to, reikėtų atkreipti dėmesį ir į vartojamą maistą. Sumažinus porcijas, padidinus suvartojamo vandens kiekį ir geriant sveikatą gerinančius kokteilius, kilogramai ims tirpti patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.